پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷
توصیه آیت‌الله‌العظمی بهجت برای رفع ابتلائات مسلمانان

حوزه/ آیت‌الله بهجت (رحمه‌الله علیه) تأکید می‌کنند که هر کس نماز بخواند و برای رفع ابتلائات مسلمانان دعا نکند، نه تنها در زمینه دنیوی قاصر بوده بلکه در آخرت نیز خطاکار است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، دعا از جمله مهم‌ترین عبادات است که نه‌تنها برای خود، بلکه برای همه مسلمانان باید به‌جا آورده شود.

آیت‌الله بهجت (رحمه‌الله علیه) با تأکید بر اهمیت دعا برای رفع ابتلائات مسلمانان، ما را به اندیشه‌ای عمیق‌تر در مسائل دینی فرا می‌خوانند.

امروز هرکس نماز بخواند و برای رفع ابتلائات مسلمان‌ها بعد از نماز دعا نکند، معلوم می‌شود برای رفاه حال دنیای خود هم قاصر بلکه مقصِّر است، در امر آخرت که هیچ!

«مَن أصبَحَ وَ لا یَهتَمُّ بِأُمُورِ المُسلِمِینَ، فَلَیسَ بِمُسلمٍ؛ هرکس صبح کند و به امور مسلمانان اهتمام نورزد، مسلمان نیست».

منبع: در محضر بهجت، ج۳، ص۲۲۲

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha