جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
ماموستا خالدی: وحدت مسلمین تنها راه پیروزی بر رژیم صهیونیستی و اربابانش است

حوزه/ امام جمعه موقت سنندج گفت: تنها راه پیروزی بر رژیم صهیونیستی و دیگر اربابان آن وحدت و اتحاد مسلمین می‌باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از استان کردستان، ماموستا معروف خالدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان سنندج اظهار داشت: تنها راه پیروزی بر رژیم صهیونیستی و دیگر اربابان آن وحدت و اتحاد مسلمین می‌باشد.

امام جمعه موقت شهرستان سنندج ادامه داد: در ماه مبارک رمضان و در این روزها شاهد بدترین بمباران‌ها و عملیات‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه و فلسطین هستیم و این برای جهان اسلام مایه تأسف است.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی در عمل نشان داده که به هیچ اصل و اصولی پایبند نیست بنابراین تنها راه نجات کشورهای اسلامی از دست رژیم صهیونیستی وحدت مسلمانان است.

امام جمعه موقت شهرستان سنندج یادآور شد: طبق وعده الهی پیروزی نهایی، جبهه حق خواهد بود، بنابراین باید برای محقق شدن این وعده الهی تلاش کنیم.

ماموستا خالدی ابراز کرد: سعادت دنیوی و اخروی همه ما انسان‌ها در گرو انجام دستورات خداوند متعال است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha