جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۲
مسئله اول کشور اقتصاد است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی با تاکید بر اینکه مسئله اول کشور اقتصاد است گفت: مهمترین مسئله در رسیدن به موفقیت ها حفظ فرهنگ اسلامی ایرانی است و با حفظ فرهنگ اسلامی ایرانی مشکل اقتصاد نیز حل می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اکبر اسماعیلی امام جمعه موقت بوشهر در خطبه امروز نمازجمعه با تاکید بر رعایت قانون در همه امور چه فرهنگی و غیر فرهنگی، اظهار داشت: متاسفانه، برخی افراد در جامعه ما با استدلال‌های نادرست و مغالطه‌آمیز سعی دارند اهمیت حجاب را زیر سوال ببرند، به عنوان یک خدمتگزار دینی و یک شهروند دغدغه‌مند، لازم می‌دانم به این مغالطات پاسخ دهم.

امام جمعه موقت بوشهر افزود: این ادعا که حجاب یک مسئله فرهنگی است و نه قانونی یک اشتباه بزرگ است، آیا آموزش و پرورش، بهداشت و رانندگی مسائل فرهنگی نیستند؟ پس چرا برای آن‌ها قانون وجود دارد؟

وی ادامه داد: حجاب هم ریشه در فرهنگ غنی اسلامی-ایرانی ما دارد و قانون‌گذاری در این زمینه، حفظ این ارزش‌ها و جلوگیری از پیامدهای منفی اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به آن است.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی تصریح کرد: این سوال را مطرح می‌کنند که چرا فقط به حجاب پرداخته می‌شود و سایر گناهان نادیده گرفته می‌شوند که مغالطه‌ای انحرافی است، گناهان شخصی بین فرد و خداست، اما وقتی یک گناه به صورت علنی و اجتماعی درمی‌آید و ترویج پیدا می‌کند، دیگر مسئله‌ای شخصی نیست و حاکمیت وظیفه دارد برای حفظ سلامت جامعه در برابر آن اقدام کند، بی‌حجابی علنی می‌تواند باعث ترویج فساد و بی‌بندوباری شود و آسیب‌های جدی به جامعه وارد کند.

وی در پاسخ به این ادعا که "نباید جلوی مردم ایستاد" آنرا یک مغالطه فریبنده دانست و اظهار کرد: مردمی که در راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن، روز قدس، تشییع شهدا و سایر مناسبت‌ها حضور پیدا می‌کنند، همان مردمی هستند که به ارزش‌های دینی و ملی خود پایبندند و خواهان حفظ حجاب در جامعه هستند، نباید صدای این اکثریت خاموش را نادیده گرفت، درصد کمی از افراد ممکن است خواسته‌های دیگری داشته باشند، اما نباید اجازه داد این افراد با ترویج بی‌بندوباری، ارزش‌های جامعه را زیر سوال ببرند.

امام جمعه موقت بوشهر تاکید کرد: در برابر خون شهدا، در برابر آرمان‌های انقلاب اسلامی و در برابر نسل‌های آینده مسئول هستیم، حفظ حجاب و عفاف، وظیفه تک تک ماست، باید با بصیرت و آگاهی، در برابر توطئه‌های دشمنان که به دنبال ترویج فساد و بی‌بندوباری در جامعه ما هستند، ایستادگی کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی با تاکید بر تحقق شعار سال، ابراز کرد: مقام معظم رهبری درخصوص سرمایه‌گذاری برای تولید، از نخبگان، سرمایه‌گذاران و مسئولان خواستند تا با اقدامات موثر و چابک، جهت‌دهی به سرمایه‌ها را در دستور کار خود قرار دهند.

امام جمعه موقت بوشهر، توسعه زیرساخت‌ها از جمله شبکه ریلی، لایروبی کانال‌های منتهی به بندر بوشهر، ایجاد شهرک‌های تخصصی دریامحور و ایجاد خطوط صادراتی مستقیم به کشورهایی مثل روسیه (با توجه به تقاضای بالای بازار روسیه برای محصولات دریایی خلیج فارس و خرما) و تسهیل امر تجارت دریایی با همسایگان را از جمله راهکارهای مهم در این زمینه برشمرد.

وی با اشاره به بند نهم سیاست‌های کلان اقتصاد دریامحور، بر حمایت از سرمایه‌گذاران بومی و محلی اشاره کرد و ادامه داد: در طرح‌های توسعه‌ای و حمایت از فعالان اقتصادی و بنگاه‌های کوچک و متوسط در حوزه‌های مختلفی مانند صیادی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری رفع موانع سرمایه‌گذاری انجام شود تا حزب سرمایه گذاری به نحو بهتری صورت پذیرد.

وی نسبت به سرمایه‌های خرد، تشکیل تعاونی‌ها و تسهیل مشاغل زودبازده تولیدی تاکید کرد و یادآور شد: معرفی صنایع نوین با بازدهی بالا با توجه به نعمت‌های خدادادی استان بوشهر، از جمله نفت و گاز، نخلستان‌ها و منابع دریایی، از این منابع برای تحقق شعار سال باید استفاده بهینه انجام شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha