شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۸
تدبیر مقام معظم رهبری در برخورد با نامه ترامپ کاملاً حکیمانه و از موضع قدرت بود

حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش در اختتامیه پنجمین دوره عصرهای قرآنی با اشاره به موفقیت طرح‌های نوین آموزش قرآن، با اشاره به مواضع اخیر و صحبت‌های دولتمردان آمریکا در مواجهه با جمهوری اسلامی گفت: تدبیر مقام معظم رهبری در برخورد با نامه ترامپ کاملاً حکیمانه و از موضع قدرت بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، اختتامیه پنجمین دوره عصرهای قرآنی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در تالار دفتر سازمان تبلیغات اسلامی قم برگزار شد.

تجربه‌های موفق آموزش قرآن

حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش با اشاره به تجربه موفق گروه جهادی شهید شفیعی در آموزش قرآن گفت: حرکت جهادی گروه شهید شفیعی در ماه مبارک رمضان الگویی موفق از فعالیت‌های قرآنی است که باید توسعه یابد.

وی با اشاره به خاطره دوران طلبگی خود از روش آموزشی خاصی که توسط یکی از اساتید دوران تحصیل خود ابداع شده بود، افزود: این استاد با ابداع یک روش نوین، اثبات کرد می‌توان در ۱۲ جلسه قرآن را به نوجوانان آموزش داد. ما در شهر میبد یزد این روش را با امکانات محدود اجرا کردیم و نتایج درخشانی گرفتیم.

سالم‌سازی فضای عمومی با فعالیت‌های قرآنی

نماینده مردم قم با اشاره به نقش فعالیت‌های قرآنی در سالم‌سازی فضای عمومی گفت: حضور مبلغان و قرآن‌آموزان در پارک‌ها و فضاهای عمومی می‌تواند این مکان‌ها را از حضور اراذل و اوباش پاکسازی کند. خودم همواره با لباس روحانیت در پارک‌ها حاضر می‌شوم و این حضور تأثیرگذار بود.

تبیین قرآن با زبان روز

حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش با تقدیر از برنامه زندگی با آیه‌ها که به ابتکار سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شده است، گفت: قرآن کتابی است که پس از ۱۴۰۰ سال همچنان تازه و نشاط‌آور است. باید با زبان روز و روش‌های نوین، این کتاب زندگی را به نسل جوان معرفی کنیم.

ترامپ دو از ترامپ یک به مراتب ضعیف تر است

وی در بخش دیگری با اشاره به مواضع اخیر و صحبت‌های دولتمردان آمریکا در مواجهه با جمهوری اسلامی گفت: تدبیر مقام معظم رهبری در برخورد با نامه ترامپ کاملاً حکیمانه و از موضع قدرت بود. موضع جمهوری اسلامی در مذاکرات باید از موضع اقتدار باشد. ترامپ در دوره دوم ریاست جمهوری خود به مراتب ضعیف تر از دوره اول ریاست جمهوری خود است اما جمهوری اسلامی به مراتب از دوره های گذشته قدرتمند تر شده است و همانطور که قرآن می‌فرماید، ابتدا باید قوی شد سپس وارد مذاکره شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha