یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
نمایشگاه طراحی و نقاشی «آوای بی‌پایان» افتتاح شد

حوزه / آیین گشایش نمایشگاه طراحی و نقاشی «آوای بی‌پایان» با نمایش آثاری از هنرمند فقید حبیب‌ الله صادقی، عصر روز گذشته ۲۳ فروردین در نگارخانه عالی حوزه هنری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیین گشایش نمایشگاه طراحی و نقاشی «آوای بی‌پایان» با نمایش آثاری از هنرمند فقید حبیب‌ الله صادقی، عصر روز گذشته ۲۳ فروردین در نگارخانه عالی حوزه هنری برگزار شد. در این نمایشگاه، ۱۳ اثر از حبیب الله صادقی روی دیوار نگارخانه عالی رفت که از این تعداد، ۱۲ اثر برای اولین‌بار به نمایش گذاشته شده بودند.

در ابتدای جلسه، محمدعلی رجبی دوانی نیز در حاشیه بازدید از این نمایشگاه، اظهار کرد: مرحوم حبیب‌الله صادقی هیچ وقت در یک صورت و سبک متوقف نبود، چرا که نمی‌خواست خودنمایی کند. او انسانی بود که همه وجودش را به انقلاب اسلامی می‌سپرد و با هر آنچه در نسبت با انقلاب بود، مأنوس می‌شد، کنارش می‌ایستاد و از آن دفاع می‌کرد، از جمله موضوعی چون غزه همیشه دغدغه او بود.

وی افزود: از نگاه دیگر، این هنرمند درس‌های معنوی و عرفانی که از انقلاب گرفته بود را در برخی از آثارش منعکس می‌کرد تا نشان دهد که یک هنرمند انقلاب، در چه عالمی است. هیچ هنرمندی را به اندازه حبیب الله صادقی دارای وسعت نظر و شرح صدر ندیده‌ام. آخرین اثر او «در رثای سیمرغ تجلی» - این نقاشی در ابعاد صد متر مربع و بر روی بیست بوم بود که تصویری از تاریخ معاصر ایران تا جنایات داعش و رشادت‌های سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی را به تصویر می‌کشد- شاهکاری است که باید بسیار در مورد آن بحث و درباره جزء به جزء آن کنکاش کرد.

در ادامه حسین عصمتی، نقاش و نگارگر نیز بیان کرد: حبیب‌الله صادقی، هنرمندی بود که به اتفاقات روز جامعه عکس‌العمل سریع نشان می‌داد و در خلق اثر، سریع و توانمند بود و گویی جزئیات اثر از قبل در ذهنش شکل می‌گرفت.

کامیار صادقی، هنرمند حوزه هنرهای تجسمی دیگر هنرمند حاضر در افتتاحیه این نمایشگاه، درباره اثر پرتره‌اش که در ابتدای نمایشگاه در معرض نمایش گذاشته شده، گفت: زمانی که حبیب الله صادقی درگذشت، قرار شد هنرمندان واحد تجسمی حوزه هنری، آثاری را با توجه به تاثیری که از کارهای هنری مرحوم صادقی گرفته بودند خلق کنند و از آنها نمایشگاهی برای بزرگداشت مرحوم صادقی برپا شود. در این راستا من نیز پرتره عمویم را به تصویر کشیدم. البته قصدم فقط کشیدن یک پرتره نبود بلکه سعی کردم حال و هوای مجموع آثار هنری وی را جای داده و در پس زمینه کار نشان دهم.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha