به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه،بنیاد فرهنگی المُومِّل، یکی از نهادهای فعال در عرصه ترویج فرهنگ دینی در شهر لکهنو، طی دو دهه گذشته، با برنامههایی از جمله چاپ دهها عنوان کتاب، برگزاری دورههای آموزش بالغان، و فعالیتهای فرهنگی ویژه کودکان، توانسته جایگاه برجستهای در میان نهادهای فرهنگی و مذهبی پیدا کند.
مسابقه سالانه کتابخوانی
در ادامه این مسیر، مسابقه سالانه کتابخوانی این بنیاد، امسال نیز با حضور پرشور علاقهمندان، در حسینیه زینالعابدین شهر لکهنو برگزار شد.
برنامههای فرهنگی و معنوی: از سرود تا تواشیح
در ادامه مراسم، گروهی از کودکان با اجرای سرودهایی در مدح حضرت حجت (عج)، فضای معنوی برنامه را پررنگتر کردند. همچنین گروه تواشیح مدرسه طه، با اجرای هماهنگ و دلنشین خود، مورد تحسین حاضران قرار گرفت.
اهمیت مهدویت
حجتالاسلام سلطان حسین در سخنرانی خود به اهمیت نهادینهسازی فرهنگ مهدویت در جامعه اشاره کرد و بر نقش چنین برنامههایی در ترویج معارف دینی تأکید نمود.
تحلیل عرفانی از مهدویت
حجتالاسلام ذکی حسن در سخنرانیاش با اشارهای مفهومی به واژه «عطر»، دیدگاه عرفانی خود درباره مهدویت را بیان کرد و گفت: دنیای امروز برای رسیدن به حقیقت، ناچار است بهسوی مهدویت حرکت کند.
معرفی کتاب مسابقه
کتاب مورد استفاده در مسابقه امسال، تألیف شیخ حبیب کاظمی و ترجمه حجتالاسلام سید حمیدالحسن زیدیب بود. مترجم محترم در سخنان خود تأکید کرد:محبان اهل بیت، ظهور حضرت را نزدیک و دشمنان، آن را دور میپندارند، اما مهمتر از همه این است که ما خود را به حالت حقیقی انتظار نزدیک کنیم.
قرعهکشی، معرفی برندگان و حضور بینشهری
در بخش پایانی مراسم، با اجرای قرعهکشی، برندگان مسابقه از میان شرکتکنندگان مشخص شدند. مولانا منہال زیدی، با اشاره به استقبال گسترده جوانان، اعلام کرد که امسال، شرکتکنندگانی از شهرهای دیگر از جمله بمبئی و حیدرآباد نیز در این رویداد فرهنگی حضور داشتند و نام برندگان خوششانس این شهرها نیز از طریق قرعه اعلام شد.
جمعبندی: گامی در مسیر آگاهی و انتظار فعال
برنامه مسابقه کتابخوانی بنیاد فرهنگی المومن، امسال نیز توانست با تلفیق علم، فرهنگ و معنویت، بستری مناسب برای ترویج آموزههای مهدوی و بیداری نسل جوان فراهم آورد. حضور چهرههای علمی، اجرای برنامههای متنوع و استقبال شرکتکنندگان از شهرهای مختلف، نشانگر موفقیت این رویداد فرهنگی و معنوی بود.
نظر شما