جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
گره زدن حل مشکلات کشور به مذاکره با دشمن خیانت به مردم است

حوزه/ امام جمعه شبانکاره گفت: گره زدن حل مشکلات کشور به مذاکره با دشمن بدعهد خیانت به مردم عزیز ایران اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، حجت‌الاسلام محمد پُردل امام‌جمعه شبانکاره ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این شهر با بیان اینکه حضور و آمادگی نیروهای مسلح؛ یکی از موجبات جنگ‌ نداشتن است، اظهار داشت: بیداری، هوشیاری و آمادگی نیروهای مسلح، کشور را در برابر هر گونه تعرض دشمنان بیمه کرده است. واقعیت این است که هشت سال جنگ تحمیلی، به همه نشان داد که جنگیدن با ایران صرفه ندارد.

وی افزود: اگر روزی جنگی باشد، آحاد ملت، هم‌پا و هم‌قدم با نیروهای مسلح و سازمان‌های رسمی، وارد میدان خواهند شد.نیروهای مسلح ما ارتش ما سپاه و بسیج ما نیروهای نظامی ما همه بیدارند و دارند از این کشور و مردم عزیز ایران اسلامی محافظت می کنند.

امام جمعه شبانکاره ادامه داد: نیروهای مسلح، به‌عنوان حصار و سد محکم دفاع از تمامیت ارضی و پناهگاه امن ملت ایران، همواره نقش بی‌بدیلی در مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی ایفا کرده‌اند. تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری این نیروها، چه در حوزه سخت‌افزاری و چه در عرصه نرم‌افزاری، نه تنها یک ضرورت راهبردی، بلکه تکلیفی ملی برای حفظ امنیت و عزت کشور محسوب می‌شود.

خطیب نماز جمعه شبانکاره عنوان کرد: حفظ روحیه جهادی در جامعه و نیروهای مسلح، بدون تلاش نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای ممکن نیست. چرا که روحیه جهاد و مقاومت، سرمایه نامرئی یک ملت برای مقابله با تهدیدات است.

حجت‌الاسلام پردل با بیان اینکه گره زدن حل مشکلات کشور به مذاکره با دشمن بد عهد خیانت به مردم عزیز ایران اسلامی است، گفت: همانطور که رهبری عزیز فرمودند: سعی کنید مسائل کشور را به این گفتگوها گره نزنید. اشتباهی که در برجام کردیم اینجا تکرار نشود، آنجا ما همه‌چیزمان را منوط به پیشرفت مذاکرات کردیم. یعنی کشور را شرطی کردیم... کشور هم باید کار خودش را در بخش‌های مختلف جلو ببرد، بخش صنعت، کشاورزی، خدمات، فرهنگ، سازندگی باید با جدیت پیگیری شوند و اصلاً ربطی به گفتگوهای جاری در عمان ندارند. ضمناً به این گفتگوها هم نه به صورت افراطی خوش‌بین باشیم و نه به صورت افراطی بدبین باشیم... ممکن است این مذاکرات به نتیجه برسد، ممکن هم هست نرسد.

وی تصریح کرد: عنوان و گزاره اصلی در مذاکرات، رفع تحریم‌ها و برخورداری ملت از منافع اقتصادی آن در کنار حفظ توانمندی صلح‌آمیز هسته‌ای است.

خطیب نماز جمعه شبانکاره با تاکید بر اینکه شرطی‌شدن اقتصاد بلایی بدتر از تحریم‌ها، افزود: عدم اطمینان به آینده، بنگاه‌ها را از برنامه‌ریزی بلندمدت بازمی‌دارد. برای مثال، بسیاری از شرکت‌های خودروسازی و فولادی، سرمایه‌گذاری در تولید را متوقف کرده‌اند، زیرا نمی‌توانند پیش‌بینی کنند نرخ ارز یا هزینه مواد اولیه چگونه تغییر خواهد کرد. گزارش اتاق بازرگانی نشان می‌دهد ۶۰ درصد از بنگاه‌ها به دلیل نبود اطمینان، طرح‌های توسعه خود را لغو کرده‌اند.

حجت الاسلام پردل اضافه کرد: اقتصاد ایران در چرخه مخربی گرفتار شده که با شرطی‌شدن نسبت به مذاکرات، عمیق‌تر می‌شود. این وضعیت نه شوک درمانی دارد و نه امید واقعی به بهبود بلکه مانند باتلاقی است که به آرامی اقتصاد را می‌بلعد

امام جمعه شبانکاره ادامه داد: وابستگی بیش از حد به اخبار مذاکرات نه تنها کمکی به اقتصاد کشور نمی‌کند، بلکه می‌تواند به ابزاری برای فشار بیشتر طرف مقابل تبدیل شود. راه حل واقعی، تقویت اقتصاد داخلی و کاهش آسیب‌پذیری در برابر نوسانات سیاسی است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha