پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۴
روحانیت وارث پیامبراکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) هستند

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه روحانیت وارث پیامبر و ائمه اطهار(ع) هستند خطاب به خانواده روحانیون گفت: به شوهرانتان افتخارکنید که پرچم دین را در مقابل شیطان برافراشته نگه می‌دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی امروز در مراسم تجلیل از اساتید حوزه علمیه منطقه کاشان در مشهد اردهال ضمن تبریک ایام دهه کرامت، اظهار داشت: همسر و فرزندان اساتید و طلاب حوزه علمیه از اینکه پدر و همسر شان روحانی است، افتخار کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه روحانیت وارث پیامبراکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) هستند، خطاب به خانواده روحانیون، ابراز کرد: به شوهرانتان افتخار کنید که پرچم دین را در مقابل شیطان برافراشته نگه می‌دارند.

امام جمعه کاشان، با بیان اینکه فرزندان روحانیون سرشان را بالا بگیرند که پدرشان طلبه و استادحوزه علمیه و وارث پامبراکرم(ص) هستند، اظهار کرد: اساتید حوزه و فضلا نیز باید قدر همسرشان را بدانند چرا که می‌دانستند همسر طلبه شدن محدویت‌هایی دارد ولی با این علم و آگاهی، طلبه‌ها را انتخاب کردند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha