دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶
آیت‌الله یعقوبی: گسترش نفرت در جامعه از ابزارهای شیطان است

حوزه/ آیت‌الله شیخ محمد یعقوبی با اشاره به خطرات گسترش نفرت و دشمنی در جامعه، آن را از روش‌ها و ابزارهای شیطان برای تضعیف امت اسلامی دانست و بر لزوم حفظ وحدت و انسجام مسلمانان تأکید کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، آیت الله یعقوبی در جلسه تفسیر هفتگی خود که در دفتر وی در نجف اشرف و با حضور جمعی از طلاب سطوح عالی حوزه برگزار شد، با استناد به آیه مبارکه {إِنَّمَا یُرِیدُ الشَّیْطَانُ أَنْ یُوقِعَ بَیْنَکُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ}، اظهار داشت: دشمنی و کینه‌توزی از روش‌های شیطان برای فروپاشی جامعه اسلامی و ایجاد شکاف در میان صفوف مؤمنان است.

وی در ادامه ضمن هشدار نسبت به آثار مخرّب شراب و قمار، تأکید کرد که این دو از ابزارهای شیطانی برای افروختن آتش خصومت میان مردم هستند که در نهایت به فراموشی یاد خدا و بی‌توجهی به نماز منجر می‌شوند.

این عالم برجسته عراقی افزود: چنین رفتارهایی پایه‌های اخلاقی و معنوی جامعه را تضعیف کرده و انسجام اجتماعی را در معرض تهدید قرار می‌دهد.

آیت‌الله یعقوبی با دعوت به گسترش محبت، همدلی و انسجام اجتماعی، تصریح کرد: اسلام بر وحدت و پرهیز از اختلاف تأکید دارد و قرآن کریم و روایات شریفه، مسلمانان را به انسجام و برادری دعوت می‌کنند؛ چراکه تنها در سایه این ارزش‌ها می‌توان جامعه‌ای رضایت‌بخش برای خداوند متعال ساخت.

وی حفظ وحدت امت اسلامی را وظیفه‌ای شرعی و مسئولیتی مشترک برای همه مؤمنان دانسته و خاطرنشان کرد: دست خداوند با جماعت است و کسی که از آن جدا شود، خود و امت را با خطر مواجه می‌سازد.

استاد برجسته حوزه علمیه نجف در پایان با اشاره به ماجرای حضرت موسی و حضرت هارون (علیهما السلام)، وفاداری حضرت هارون (ع) به قوم خود را نمونه‌ای از اهمیت حفظ وحدت دانست و از عموم مؤمنان خواست مسئولیت خود را در قبال انسجام جامعه و پرهیز از فتنه‌انگیزی و ترویج نفرت، به درستی ادا کنند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha