دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
تدریس با هدف تربیت و رشد فکری و اخلاقی باشد

حوزه/ امام جمعه شهرستان خنداب گفت: تدریس باید با هدف تربیت و رشد فکری و اخلاقی همراه باشد، این تمرکز بر هدف، انگیزه و اشتیاق استاد را در تدریس افزایش داده و منجر به ارائه مطالب مفید و اثرگذار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، حجت الاسلام محمد صفاهانی امام جمعه شهرستان خنداب صبح امروز در نشست اخلاقی ویژه اساتید ضمن تبریک و گرامیداشت مقام استاد با بیان مطالبی از استاد شهید مرتضی مطهری(رحمه الله علیه) اظهار داشت: استاد باید در تدریس، اخلاق اسلامی را همچون شهید مطهری(رحمه الله علیه) رعایت کند.

وی گفت: در هر حالی استاد باید حدود و احکام شرعی را رعایت بکند و از خدا بترسد تا تاثیر گذار باشد. این امر سبب می‌شود تا استاد به عنوان الگوی اخلاقی برای دانشجویان خود عمل کند.

امام جمعه شهرستان خنداب تصریح کرد: یکی از شاگردان استاد شهید مطهری(رحمه الله علیه) می‌فرمایند: ایشان با تقوی الهی به این مقام دست یافتند. ایشان بر اساس انجام وظیفه مطالعه می‌کردند و این کار را با توجه به رضای خداوند انجام می‌دادند. این رویکرد در تدریس ایشان نیز مشهود بود، اساتیدی که در حوزه های علمیه تدریس می کنند باید تقوای الهی را پیشه خود سازند.

وی با اشاره به صداقت و امانتداری در بیان مطالب افزود: استاد باید در ارائه مطالب، صادق و امین باشد و از تحریف یا جعل حقایق اجتناب کند. این امر، اعتماد طلاب و دانشجو را جلب کرده و به تقویت شخصیت استاد کمک می‌کند.

حجت الاسلام صفاهانی تاکید کرد: رعایت ادب و احترام در برخورد با دانشجویان و طلاب یکی از مواردی است که استاد باید در نظر داشته باشد، استاد باید با دانشجویان با احترام و ادب رفتار کند و از تحقیر یا بی‌احترامی به آنان پرهیز کند. این رفتار باعث می‌شود که دانشجویان احساس امنیت و احترام کنند و به راحتی پرسش‌ها و ابهامات خود را مطرح نمایند.

وی خاطرنشان کرد: تدریس باید با هدف تربیت و رشد فکری و اخلاقی همراه باشد، این تمرکز بر هدف، انگیزه و اشتیاق استاد را در تدریس افزایش داده و منجر به ارائه مطالب مفید و اثرگذار می‌شود.

حجت الاسلام صفاهانی بیان کرد: استاد باید درک کند که وظیفه او تنها انتقال اطلاعات نیست، بلکه هدایت و تربیت انسان‌ها است.

امام جمعه خنداب، بر اهمیت الگو بودن استاد و تأثیر آن در تربیت دانشجویان نیز تأکید کرد و افزود: رعایت این نکات اخلاقی در تدریس، موجب افزایش اثرگذاری و تأثیر مثبت بر آن ها می‌شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha