حجتالاسلام پناهی، مدیر مدرسه علمیه حجت ابن حسن شهرستان دره شهر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ایلام ضمن تبریک سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم با اشاره به آیه: «وَلْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَی الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ ۚ وَأُولَٰئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ؛ باید از میان شما، جمعی دعوت به نیکی، و امر به معروف و نهی از منکر کنند! و آنها همان رستگارانند»، اظهار داشت: مسئولیت طلاب و روحانیون در حوزه علمیه همان رسالت انبیاء است و مبلغان حوزوی خادمان روح و روان جامعه هستند.
وی افزود: دفاع از دین در برابر شبهات و هجمه های دشمنان دین و دگراندیشان و مبارزه با فرهنگ های نفوذی یکی از وظایف مهم طلاب و عالمان دین است. همچنین در کنار ترویج و تبلیغ معارف اصیل دینی و اسلام ناب، باید با خرافات نیز مبارزه کرد.
حجتالاسلام پناهی بیان کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در صدمین سال تأسیس حوزه علمیه قم به نظر می آید اهم وظایف طلاب، در عصر حاضر «تخلق به اخلاق فاضله»، «جهاد علمی»، «توجه و اهتمام ویژه به قرآن»، «تبلیغ جهادی و روشنگری» و حفظ و نشر روحیه انقلابی گری» میباشد.
مدیر مدرسه حجت ابن الحسن گفت: انشاءالله بتوانیم با اتکای به منشور مقام معظم رهبری بیانات ایشان را در سطح جامعه جاری کنیم.










نظر شما