چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
رشد چشمگیر پژوهش در حوزه‌ علمیه کرمانشاه، تأکیدی بر افق روشن علمی این استان است

حوزه/ حجت‌الاسلام برهان قلعه‌ بالایی با اشاره به اینکه طلاب کارهای پژوهشی ارزشمندی را انجام می‌دهند، گفت: رشد چشمگیر پژوهش در حوزه‌ علمیه استان کرمانشاه، افق روشنی را از جهت علمی نشان می دهد.

حجت‌الاسلام برهان قلعه‌ بالایی، معاون پژوهش حوزه علمیه استان کرمانشاه، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه، از روند رو به رشد فعالیت‌های پژوهشی در مدارس علمیه این استان خبر داد و اقدامات انجام‌شده در این زمینه را تشریح کرد.

وی با اشاره به زیرساخت‌های مناسب پژوهشی در حوزه‌های علمیه کرمانشاه، اظهار داشت: همه مدارس علمیه استان دارای کتابخانه‌های مجهز با منابع به‌روز در زمینه‌های فقه، ادبیات، اصول، فلسفه و کلام هستند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

حجت‌الاسلام قلعه‌بالایی افزود: علاوه بر این، بسیاری از مدارس به رایانه‌های پژوهشی و نرم‌افزارهای تخصصی مجهزند تا طلاب بتوانند برای تحقیقات خود از آنها استفاده کنند.

معاون پژوهش حوزه علمیه کرمانشاه با اشاره به انتشار چندین مجله علمی در استان یادآور شد: برخی از این مجلات اختصاصی مدارس هستند و برخی دیگر، مانند مجله علمی، پژوهشی مرکز تخصصی کلام، در سطح عالی فعالیت می‌کنند که به زودی مجوز رسمی آن از اداره ارشاد اسلامی اخذ خواهد شد.

وی از برگزاری نشست‌های نقد کتاب در حوزه علمیه امام خمینی(ره) و طرح مطالعه آثار شهید مطهری در مدرسه امام خمینی(ره) کرمانشاه خبر داد و مشارکت فعال طلاب در این برنامه‌ها را ستود.

حجت‌الاسلام قلعه‌بالایی با بیان اینکه جشنواره علامه حلی امسال به صورت مستقل در کرمانشاه برگزار شده، تصریح کرد: این جشنواره که ششمین دوره آن در حال برگزاری است، علاوه بر طلاب، بخشی نیز برای مشارکت اساتید حوزه در نظر گرفته شده است.

وی از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی کرسی‌های آزاداندیشی و تقویت پژوهشکده‌های تخصصی با همکاری مرکز تخصصی کلام اسلامی خبر داد و افزود: در سال جاری، دوره‌های آموزشی جدیدی از جمله آموزش هوش مصنوعی، روش تحقیق و نگارش علمی برای طلاب در نظر گرفته شده است.

معاون پژوهش حوزه علمیه کرمانشاه با اشاره به اهمیت تحقیقات کلاسی اظهار کرد: طلاب به‌صورت جدی در حال انجام تحقیقات کلاسی و پایان‌نامه‌های سطح شش هستند و این روند با کیفیت مطلوبی پیش می‌رود.

وی ابراز کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، شاهد رشد بیشتر پژوهش‌های حوزوی در استان کرمانشاه به‌ ویژه در فصل تابستان باشیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha