به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، مراسم اولین سالگرد شهید رئیسی و شهدای خدمت در مدرسه علمیه الزهراء ایوانکی با حضور حجتالاسلام کشمیر، امام جمعه شهر ایوانکی، مدیریت، اساتید و طلاب این مدرسه برگزار شد.
در ادامه حجتالاسلام کشمیر با اشاره به تووصیههای مقام معظم رهبری درباره شهید رئیسی گفت: رهبر انقلاب بارها از شهید رئیسی خواسته بودند که بیشتر استراحت کند، اما ایشان می گفتند: من از کار خسته نمیشوم. این روحیه خستگیناپذیر، نشانهای از ایمان و اخلاص در عمل بود.
وی در ادامه با استناد به آیه شریفه «سَیَجعَلُ لَهُمُ الرَّحْمٰنُ وُدًّا» (مریم: ۹۶) افزود: محبوبیت شهید رئیسی در بین مردم، نتیجه ایمان، اخلاص و عمل صالح ایشان بود. سی سال خدمت در قوه قضائیه، بدون لغزش و سوءاستفاده، خود گواه عظمت شخصیت ایشان است.
حجتالاسلام کشمیر بر جامعیت فکری و عملی شهید رئیسی تأکید کرد: ایشان نسبت به تمام واجبات دینی، از جمله نماز، روزه، حج، امر به معروف و نهی از منکر، حساس و پایبند بودند. اسلام را به صورت یک مجموعه کامل میدید و بدان عمل میکرد.
در بخش دیگری از سخنان خود، حجتالاسلام کشمیر به مردمیبودن و تواضع شهید رئیسی اشاره نمود و گفت: با وجود مسئولیت سنگین در قوه قضائیه، شبها در نماز جماعت شرکت میکردند و پس از آن، زمان زیادی را برای شنیدن سخنان و مشکلات مردم اختصاص میدادند.
وی همچنین بر صراحت شهید رئیسی در مواضع انقلابی تأکید کرد و افزود: شهید رئیسی هرگز اهل محافظهکاری و تغییر موضع برای حفظ قدرت نبود. همیشه با صراحت، وفاداری خود را نسبت به آرمانهای انقلاب و رهبری ابراز میداشت.
در پایان، وی با یادآوری سایر شهدای حادثه بالگرد از جمله شهید حسین امیرعبداللهیان، شهید حجتالاسلام والمسلمین آلهاشم، استاندار آذربایجان شرقی و سه خدمه دیگر بیان کرد: هشت شهید این حادثه، به عدد مقدس امام رضا (ع) است و این نشانهای از عنایت خاص خداوند به این عزیزان است.










نظر شما