چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
انتخاب شدن، محبوب انسانهاست، همچنان که انتخاب کردن، محبوب خداست

حجت الاسلام محسن پاک طینت در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در یزد، انتخاب شدن را فضیلتی برای انسان‌ها دانست و با استناد به آیات قرآن کریم، شهید رئیسی را به عنوان منتخب مردم و منتخب خداوند متعال معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، حجت الاسلام محسن پاک طینت در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در مدرسه علمیه الزهرا(س) یزد انتخاب شدن را محبوب انسانها دانست.

وی اظهار داشت: انسانها باید این ویژگی خوب را در خود رشد و ارتقا دهند به گونه ای که فرد انتخاب کننده خود را یک فرد متعالی در نظر گیرند.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی یزد در تبیین مطلب گفت: گاهی انسان می‌خواهد منتخبِ ولیّ فقیه باشد، گاه منتخبِ امام زمان و گاه منتخبِ خداوند متعال و در هر کدام، درجه انتخاب شدنش تفاوت دارد؛ بنابراین مؤمن واقعی سطح دیده شدنش را والا در نظر می گیرد.

وی با استناد به آیاتی از قرآن تاکید کرد: خداوند نیز دوست دارد انتخاب کند و شاهد آن ذکر نام برخی از نیکان همچون حضرت موسی، حضرت مریم و... به عنوان برگزیدگان می باشد.

حجت الاسلام پاک طینت با اشاره به آیه١١١ سوره توبه، "مِن" در "مِنَ المؤمنین" را بعضیه دانست یعنی خداوند جان و مال را از بعضی مؤمنین خریده است و با تعدادی از مؤمنینِ منتخب (شهدا) معامله می کند.

وی از شهید رئیسی به عنوان منتخب مردم و منتخب خدا یاد کرد و افزود: به یقین، منتخب خدا بودن بسیار ارزشمند و ماندگارتر است.

حجت الاسلام پاک طینت، با اشاره به آیه ١١٢ سوره توبه، مومنانِ اهل عبادت فردی، اهل عبادت(مسئولیت) اجتماعی و اهل حفاظتِ حدود الهی را از منتخبین الهی برشمرد و در پایان به ذکر مصیبت اهل‌بیت علیهم السلام پرداخت.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha