چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
شهید رئیسی الگوی تبعیت عملی از پیامبر(ص) و مدیری اخلاق‌محور بود

حوزه/ حجت‌الاسلام برهان قلعه‌بالایی با اشاره به اینکه شهید رئیسی در عمل نشان داد که چگونه می‌توان با پیروی کامل از سیره نبوی(ص)، محبوب خداوند شد، گفت: شهید رئیسی الگوی تبعیت عملی از پیامبر(ص) و مدیریت اخلاق‌محور بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، حجت‌الاسلام برهان قلعه‌بالایی، معاون پژوهش حوزه علمیه کرمانشاه، ظهر امروز بمناسبت سالگرد شهادت شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی و یارانش، در جمع نمازگزاران مسجد حضرت فاطمه الزهرا(س) شهرک تعاون کرمانشاه، با اشاره به ویژگی‌های ممتاز این شهید والامقام، ایشان را الگویی برای مدیران و مسئولان نظام اسلامی دانست.

حجت‌الاسلام قلعه‌بالایی با استناد به آیات قرآن کریم، تأکید کرد: دوست داشتن خداوند، تنها با تبعیت عملی از پیامبر اکرم(ص) محقق می‌شود و شهید رئیسی در عمل نشان داد که چگونه می‌توان با پیروی کامل از سیره نبوی، محبوب خداوند شد.

وی افزود: تبعیت واقعی یعنی آنچه پیامبر(ص) دستور داده‌اند، از صدر تا ذیل زندگی اجرا شود، نه آن‌که منافع شخصی بر دین مقدم گردد.

معاون پژوهش حوزه علمیه کرمانشاه با اشاره به زندگی ساده و پررنج شهید رئیسی، گفت: ایشان از کودکی محرومیت را لمس کرد. پدر را از دست داد و برای تأمین معاش، از فروش جانماز تا کارهای دیگر را تجربه کرد. همین تجربه، او را به دردی واقعی از محرومان جامعه پیوند زد.

وی ادامه داد: حتی پس از رسیدن به مقام ریاست‌جمهوری، هرگز منیت و تجمل‌گرایی در او دیده نشد. همسرش نقل می‌کند که شب‌ها برای مشکلات مردم گریه می‌کرد.

این استاد حوزه با تقدیر از مدیریت بحران‌های متعدد در دوران مسئولیت شهید رئیسی، به ویژه در حوادثی مانند کرونا، بحران بنزین و عملیات‌های ضدصهیونیستی اشاره کرد و گفت: ایشان با حضور مستقیم در میان مردم و تصمیم‌گیری قاطع، بحران‌ها را مهار کرد. در مقابل دشمنان نیز هرگز ترس به خود راه نداد و با دستور مستقیم عملیات پاسخ محکمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی داد.

قلعه‌بالایی به اخلاق سیاسی شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: در حالی که برخی در مناظرات‌های انتخاباتی به تهمت و بی‌اخلاقی روی آوردند، ایشان حتی یک پاسخ تحریک‌آمیز نداد و ثابت کرد می‌توان سیاستمدار بود اما دیانت و اخلاق را حفظ کرد.

وی افزود: شهید رئیسی هرگز برای فرافکنی، به حاشیه‌سازی متوسل نشد. سه‌ماه بی‌وزیر بودن اقتصاد در شرایط سخت، نشان‌دهنده عدم توجه او به جوسازی‌های رسانه‌ای بود.

استاد حوزه در پایان با اشاره به تهمت‌های ناروا به شهید رئیسی از سوی جریان‌های داخلی و خارجی، گفت: به ندرت رئیس‌جمهوری را دیده‌اید که این‌قدر مورد هجمه باشد، اما حتی یک‌بار هم پاسخ توهین‌ها را ندهد. این نشانه بزرگ‌منشی و توکل او به خداوند بود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha