پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۶
شهید رئیسی هیچ‌گاه از خدمتگزاری به مردم دست نکشید / نام و یادش زنده‌تر از همیشه است

حوزه/ اسماعیلی تاکیدکرد: شهید رئیسی هیچ‌گاه از خدمتگزاری به مردم دست نکشید و پس از شهادتش، نام و یادش زنده‌تر از همیشه باقی مانده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت شهید رئیسی، چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه در مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت رئیس‌جمهور فقید، در عرصه میدان شهدا با اشاره به اینکه امروز، ۲۳ ذی‌القعده، از ایام زیارتی مخصوص حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) است، اظهار داشت: دل‌های عاشقان اهل‌بیت در چنین روزی متوجه مضجع شریف امام رضا(ع) است.

وی ادامه داد: در چنین روزی، ما به یاد و خاطره خادم شریف و بزرگوار آن حضرت، شهید رئیسی هستیم؛ کسی که تمام لحظه‌های زندگی‌اش را وقف اعتلای کشور و ترویج مکتب اهل‌بیت(ع) کرد.

وی افزود: شهید رئیسی، در طول سال‌های مسئولیت خود، بیش از همیشه نسبت به مردم احساس مسئولیت داشت و به وظایف مردمداری‌ خود پایبند بود.

اسماعیلی خاطر نشان کرد: دغدغه همیشگی شهید خدمت این بود که مبادا با تغییر جایگاه، ارتباطش با مردم کم‌رنگ شود؛ اما هر چه بر جایگاهش افزوده شد، دستش به سوی مردم درازتر شد و سنگ صبور رنج‌های آن‌ها گشت.

اسماعیلی ادامه داد: امروز، پس از گذشت یک سال از شهادت آن مرد بزرگ، فضای کشور، از روستاها و شهرهای کوچک گرفته تا مساجد، تکایا، حسینیه‌ها و خیابان‌ها، مملو از مردمی است که همچنان در سوگ او به‌سر می‌برند. این ماندگاری، راز بزرگی دارد.

وی افزود: مکتب رئیسی، مکتب صداقت و وفاست. شهادت، پایان زندگی دنیایی است، اما گمانه فراموشی او باطل است.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد: زیرا نام و یاد او هر روز بلندتر و پرچمش افراشته‌تر می‌شود. آیه شریفه «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا...» به روشنی بر حیات طیبه شهیدان دلالت دارد؛ آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند و به بندگان مؤمن بشارت می‌دهند.

شهید رئیسی هیچ‌گاه از خدمتگزاری به مردم دست نکشید / نام و یادش زنده‌تر از همیشه است

رئیسی، ابراهیم وفادار انقلاب بود

وی با اشاره به تشبیه شهید رئیسی به حضرت ابراهیم خلیل‌الله(ع)، تصریح کرد: وقتی قرآن می‌خواهد مقام حضرت ابراهیم را در پیشگاه الهی بیان کند، می‌فرماید: «إِبْرَاهِیمَ الَّذِی وَفَّی». رئیسی عزیز ما نیز به همه عهدهای خود با خدا و مردم وفا کرد. او عمل‌گرا و راست‌کرداربود.

اسماعیلی گفت: امروز در جوار حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، ما مردم ایران شهادت می‌دهیم که این خادم رضوی، به وعده‌های خود عمل کرد و پرچم ایران عزیز و اسلام ناب را با سربلندی برافراشت.

وی با اشاره به شرایط سخت کشور در آغاز دولت سیزدهم اظهار داشت: روزی که ابراهیم رئیسی مسئولیت ریاست‌جمهوری را پذیرفت، کشور در شرایط بحرانی اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی قرار داشت؛ آمار روزانه قربانیان کرونا به ۷۰۹ نفر رسیده بود و مردم در کوچه‌های کشورهای همسایه به دنبال واکسن بودند.

اسماعیلی تأکید کرد: شهید رئیسی، کشور را از وابستگی به لبخند یا اخم بیگانگان نجات داد. او با عزمی راسخ آغاز کرد و در مدت کوتاهی، آمار فوتی‌های کرونا را به صفر رساند؛ در حالی که در همان زمان، کشورهای غربی و آمریکا با تلفات سه‌رقمی مواجه بودند.

شهید رئیسی هیچ‌گاه از خدمتگزاری به مردم دست نکشید / نام و یادش زنده‌تر از همیشه است

ورود کشور به پیمان‌های جهانی و سیاست خارجی فعال

وزیرسابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: شهید رئیسی نشان داد که دنیا فقط کوچه بن‌بست غرب نیست. او کشور را وارد پیمان‌های مهم جهانی مانند شانگهای و بریکس کرد؛ در دوره مدیریت او، فعال‌ترین دوره سیاست خارجی رقم خورد و اقتصاد داخلی شکوفا شد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در آغاز دولت شهید رئیسی فرمودند: «اگر این دولت ادامه پیدا می‌کرد، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل می‌شد.»

اسماعیلی با اشاره به باور عمیق شهید رئیسی به حاکمیت دینی، بیان کرد: او ثابت کرد که دولت اسلامی می‌تواند همزمان دنیا و آخرت مردم را آباد کند. او کارهای بزرگ اقتصادی و زیرساختی را آغاز کرد و ارتقای ارتباطات داخلی و خارجی را به شکلی چشمگیر رقم زد.

وزیر فرهنگ وارشاداسلامی دولت شهید رئیسی اظهار داشت: رئیسی، رئیس‌جمهور هشتم جمهوری اسلامی ایران، در روز ولادت امام رضا(ع) مسئولیت خدمتگزاری به مردم را آغاز کرد و در همان روز، سال‌ها بعد، به سوی آن حضرت شتافت و امروز در جوار او آرام گرفته است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha