به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی، رئیس مرکز خدمات، در نشست رییس مرکز خدمات حوزه علمیه و مدیران و معاونین سایت ویکی شیعه، تدوین نظام مسائل در عرصه شیعه شناسی را ضروری دانسته چرا که نظام مسائل دیروز شیعه با امروز متفاوت است. مطالعات شیعه شناسی باید مسأله محور، مخاطب محور و موضوع محور متناسب با نیاز روز و خروجی محور باشد.
وی گفت: امروز موضوعات سیاسی اجتماعی، دفاعی، تمدنی و حقوقی و... موضوعات روز در حوزه شیعه شناسی است. به نظر می رسد هنوز ابعاد سیاسی اجتماعی مکتب شیعه تبیین نشده است و لذا برخی از دانشمندان شیعه هنوز دیانت ما عین سیاست ماست برایشان حل نشده و سیاست شیعه را با سیاست ماکیاولی مقایسه می کنند.
رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه بیان داشت: علم کلام تنها در عرصه دفاع از اعتقادات شیعه نباید منحصر شود بلکه امروزه علم کلام نقش تبیینی خود را باید ایفا کند ودر هر دو عرصه نقش آفرینی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی بر توسعه و بهرهگیری از فضای مجازی خصوصاً با استفاده از فناوریهای نوین از قبیل هوش مصنوعی تاکید و بهره گیری از این فضا را عامل مهم جبران عقب ماندگی گذشته اعلام کرد.
رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه، برتقویت و توسعه ارتباط ویکی شیعه با مخاطبان و ذی نفعان خود تأکید نمود و اقدامات جهادی در این فعالیتها را کارساز نامید.










نظر شما