پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
نخستین جلسه هم اندیشی خواهران یاور نماز منطقه کاشان برگزار شد

حوزه/ مدیر ستاد اقامه نماز منطقه کاشان از برگزاری نخستین جلسه هم اندیشی خواهران یاور نماز منطقه کاشان در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، حجت الاسلام محمد حسین تواضعی در نخستین جلسه هم اندیشی خواهران یاور نماز منطقه کاشان در سال جاری به اهمیت نماز و تاثیرات آن در سلامتی روح و روان و آرامش انسان تأکید کرد.

وی ذکر و یاد خداوند را سبب آرامش قلب دانست و افزود: اگر هر انسانی روزی پنج بار خودش را در این آب روان شستشو بدهد یقینا هیچ ناپاکی در او باقی نمی‌ماند.

حجت الاسلام تواضعی از دانشجو معلمان خواست تا آنجا که ممکن است برای اقامه نماز، وقت گذاشته و با تلاش مضاعف زمینه توسعه و ترویج و گسترش فرهنگ نورانی نماز را در فضای منطقه فراهم کنند.

مهدی خیراندیش، مسئول اقامه نماز آموزش و پرورش شهرستان کاشان نیز ضمن تقدیر از فعالان این عرصه، گزارشی را از فعالیت‌های انجام شده شهرستان در رابطه با تعمیق فرهنگ نماز بیان کرد.

وی با بیان این که کار شما از روی عشق و علاقه و انگیزه درونی است، اظهار داشت: فعالیت خودجوش و داوطلبانه در این عرصه برای ترویج دین خدا است؛ از این رو انتظار است فعالیت‌های نماز در رسانه‌های محلی و فضای مجازی انعکاس دهید.

نخستین جلسه هم اندیشی خواهران یاور نماز منطقه کاشان در سال جاری با حضور مدیر ستاد اقامه نماز منطقه، مسئولین اقامه نماز آموزش و پرورش شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، مشاور امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز منطقه و برخی امسؤولان و دانشجو معلمان شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل برگزار شد.

در نخستین جلسه هم اندیشی خواهران یاور نماز منطقه کاشان از یاوران نماز خواهر، به پاس زحماتی که در اجرای برنامه‌های ترویجی فرهنگی نماز داشته با اهدای لوح تقدیر، قدردانی شد.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha