پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۷
هیچ عمل صالحی ارزشمندتر از قبول ولایت اهل بیت(ع) نیست

حوزه / سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه معصومین علیهم‌السلام تابلوی تمام نمای خداوند در زمین هستند و محبت و عرض ادب به آنان محبت و عرض ادب به خداوند است، گفت: قبول ولایت پیامبر(ص) و اهل بیت ایشان بزرگترین حسنه‌ای است که یک مؤمن می‌تواند در عمرش انجام دهد و هیچ عمل صالحی نداریم که به اندازه محبت اهل بیت و قبول ولایت آنها در نزد خدا قیمت داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید صادق میرشفیعی، در محفل معارفی امشب حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه بعضی از کارهای خوب گناهان انسان را از بین می‌برد، اظهار داشت: اشک بر سیدالشهدا و زیارت اولیای خدا از این اعمال خوب است و امام جواد علیه السلام فرمودند ثواب هر بار زیارت پدرم برتر از هزار هزار حج و عمره مقبول است.

وی با بیان اینکه هیچ عمل صالحی نداریم که به اندازه زیارت حجت خدا ارزشمند باشد، گفت: وقتی به زیارت امام معصوم(ع) می‌رویم در حقیقت با خداوند بیعت کرده‌ایم و در روایت داریم هر کس به زیارت امام حسین علیه السلام می‌رود مانند آن است که خداوند را در بالای عرش زیارت کرده است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر اینکه محبت و عرض ادب به حجت خدا محبت و عرض ادب به خداوند است، افزود: هرکس با حجت خداوند دوستی می‌کند با خداوند دوستی کرده است؛ زیرا تابلوی تمام نمای خداوند در زمین معصومین علیهم‌السلام هستند.

وی با اشاره به اینکه در زیارت جامعه کبیره می خوانیم هرکس می‌خواهد به سمت خداوند برود باید از اهل بیت علیهم السلام شروع کند، خاطرنشان کرد: امیرالمؤمنین(ع) به ابوعبدالله جدلی در تفسیر این آیه که «هر کس روز قیامت یک عمل صالح بیاورد از عذاب خدا در امان و مزدش بسیار بالاتر است و هر کس یک گناه بیاورد خداوند او را به آتش جهنم می اندازد» فرمودند مراد از آن عمل صالح قبول ولایت پیامبر(ص) و اهل بیت ایشان است و مراد از آن یک گناه انکار ولایت پیامبر(ص) و اهل بیت علیهم السلام است.

میرشفیعی تصریح کرد: قبول ولایت پیامبر(ص) و اهل بیت ایشان بزرگترین حسنه‌ای است که یک مؤمن می‌تواند در عمرش انجام دهد و هیچ عمل صالحی نداریم که به اندازه محبت اهل بیت و قبول ولایت آنها در نزد خدا قیمت و در دنیا و آخرت آثار و برکات داشته باشد.

وی با بیان اینکه خداوند در قرآن فرمود پیامبر از مؤمنین به خودشان سزاوارتر است، گفت: وقتی رسول الله به حضرت علی علیه السلام بفرماید من در دنیا و آخرت از تو بی نیاز نیستم تکلیف همه ما معلوم است؛ بنابراین تنها راه هدایت و نجات ما قبول ولایت امیرالمؤمنین(ع) و فرزندانشان است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه به ماه ذی الحجه ماه ولایت می گویند، افزود: بیشترین مناسبت‌های ولایی در ماه ذی الحجه است؛ به ویژه از نهم تا بیست و پنجم ذی الحجه که مناسبت‌های مهمی در موضوع ولایت وجود دارد؛ بنابراین هرجا هستیم باید در جهت احیای امر ولایت قدم برداریم.

انتهای خبر /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha