جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
عصر حاضر باید به نام امام خمینی(ره) نامیده شود/ غنی‌سازی انرژی هسته‌ای، برگ برنده ایران در مذاکرات است

حوزه/ حجت‌الاسلام سید قاسم میرصادقی در خطبه‌های نماز جمعه خمین با اشاره به سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) گفت: این عصر را باید به نام امام خمینی(ره) نامید، چراکه ایشان با الگوگیری از اسلام ناب، مناسبات سیاسی و اقتصادی جهان را به چالش کشید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، حجت‌الاسلام سید قاسم میرصادقی، در خطبه‌های نماز جمعه خمین، با اشاره به سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) گفت: این عصر را باید به نام امام خمینی(ره) نامید چراکه ایشان با تاسی به آموزه‌های اسلام ناب و رفتار ائمه اطهار(ع) بسیاری از مناسبات سیاسی و اقتصادی جهان را به چالش کشید و الگوی تازه‌ای فراروی مردم قرار داد.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) شخصیت ممتاز و عالم دین شناس تمام عیار است و نظریه ولایت فقیه و نظام سازی جمهوری اسلامی از جلسات سخنرانی ایشان آغاز شد.

امام جمعه خمین اظهار کرد: امام خمینی(ره) اسلام را به صحنه اجتماع آورد و با عرفان و شناخت عمیق، دین و توحید را با عمل سیاسی پیوند داد.

حجت‌الاسلام میرصادقی با اشاره به سالگرد انتخاب مقام معظم رهبری پس از ارتحال امام راحل گفت: ولایت رهبر معظم انقلاب موجب پویایی انقلاب‌اسلامی شد و اندیشه‌های مقام معظم رهبری محاسبات جهانی را برهم زد.

وی ادامه داد: قیام ۱۵ خرداد فصل جدیدی در مبارزات و نهضت‌های مردمی تا پیروزی انقلاب‌ اسلامی ایجاد کرد و کسانی که امام راحل را در این قیام یاری کردند، پیروزی جبهه حق را باور داشتند.

خطیب جمعه خمین بیان کرد: برگ برنده جمهوری اسلامی که دشمن را به میز مذاکرات می‌کشاند غنی‌سازی انرژی هسته‌ای است.

وی تصریح کرد: براساس قانون کنگره آمریکا فعالیت در حوزه‌های فناوری انرژی هسته‌ای و آب سنگین باید تحت نظارت آمریکا باشد و جمهوری اسلامی با رهبری مقام معظم رهبری و توانمندی جوانان دانشمند ایرانی به این فناوری‌ها دست پیدا کردند و آمریکا از دستیابی دیگر کشورها به این فناوری می‌ترسد.

حجت‌الاسلام میرصادقی گفت: خداوند دین را بدون متولی قرار نداده است و امام محمدباقر (ع) یکی از این متولیان است و حوادث نیمه تمام پس از واقعه عاشورا، در زمان این امام بزرگوار به حرکت درآمد.

وی، مبارزه با تحریف اسلام و اعتلابخشی به تشکیلات تشیع را از اقدامات مهم دوران امام محمدباقر (ع) بیان کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha