به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان، در نشست شورای معاونین این حوزه ضمن گرامیداشت عید قربان و دهه ولایت، گفت: عید قربان فرصتی ارزشمند را فراهم کرد تا بتوان به فهم عمیق این ایام و عید مبارک رسید که بتوان از تمنیات و هرآنچه غیر اوست رها شد و آنچه مورد رضای پروردگار قرار دارد را برای زندگی خود برگزینیم و پیاده کنیم.
عظمت حضور مردم در روز عرفه، پدیده ارزشمندی را رقم زد
وی با اشاره به عظمت حضور مردم در روز عرفه، تصریح کرد: روز عرفه و عظمت حضور مردم اتفاقی بی نظیر بود و این حضور با عظمت، به رخ همه جهانیان کشیده شد که مردم همچنان به مسائل دینی پایبندند و بعنوان یک مستحب موکد، جمعیت گسترده ای از مردم در مراکز مربوطه از جمله مساجد، تکایا، حرم مطهر امام رضا(علیه السلام)، مسجد جمکران و اقصی نقاط کشور حضور یافتند و این پدیده واقعا ارزشمندی است.
مدیر حوزه علمیه خراسان ضمن اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب «به نسل جوان امروز خوشبین باشید»، خاطر نشان کرد: این فرمایش، حقیقت و واقعیت میدانی است که باید متوجه آن بود و درگیر توهمات فضای مجازی و مسائلی که عده ای در ذهن ها پدیدار می کنند نشد؛ نسل جوان با برخورداری از بصیرت دینی بیش از گذشته در میدان حضور داشته و در مناسبت های دینی صحنه های ارزشمندی را می آفرینند.
حضور گسترده مردم در مراسم ها، نشان از تعهد دینی آنان دارد
حجت الاسلام والمسلمین خیاط سخنرانی رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب را نیز در این حضور باشکوه مردم بصیر ایران اسلامی موثر دانست و عنوان کرد: اطلاعات و بصیرت دینی مردم نسبت به گذشته افزایش یافته که امروز شاهد حضور ارزشمند و موثر آنان در مراسمها و مناسبتها هستیم.
تاکید بر رسالت مهم مبلغان بر تبیین فرمایشات رهبر معظم انقلاب
وی در ادامه به سخنان رهبر معظم انقلاب نسبت به مسئله فناوری هسته ای اشاره و ابراز کرد: سخنان رهبر معظم انقلاب نسبت به فناوری هسته ای، تکلیف را برای همگان روشن کرد و این سخنرانی که حاوی نکات ارزشمندی بود، بار دیگر حقایق را مستدل، منطقی و هوشمندانه برای جهانیان بازگو نمود.
مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به تاکید رهبر انقلاب نسبت به تبیین این مسائل و حقایق برای مردم، آن را رسالت مهمی بر دوش مبلغان در عرصه جهاد تبیین دانست و عنوان کرد: امروز می بینیم برخی ها در فضای مجازی و نسبت به مذاکرات توهم آفرینی هائی برای مردم می کنند اما فرمایشات رهبر معظم انقلاب در این خصوص یک معیار مهم است که فرمودند آمریکائی ها قابل اعتماد نیستند و این حق مسلم، قطعی و قانونی ماست که می توانیم در کشور به غنی سازی خود ادامه دهیم که برای پیشرفت کشور اثرگذار می باشد.
تلاش در راستای حفظ و تقویت فناوری هسته ای
حجت الاسلام والمسلمین خیاط یکی از مهمترین ارکان استقلال کشور را مسلح شدن به دانش و فناوری هسته ای دانست و خاطر نشان کرد: امروز در برابر دشمنان نظام و انقلاب می بایست مجهز به این دانش و فناوری بود تا کشورهای غربی نتوانند بهانه ها و تقاضای غیرمنطقی خود را مطرح کنند؛ لذا می بایست در راستای حفظ و تقویت این فناوری تلاش نمود و آن را نیز به نحو منطقی برای مردم تبیین کرد.
وی با اشاره به ضرورت تبیین برخورداری از فناوری هسته ای و دیگر دستاوردهای انقلاب منطبق با تاکید رهبر معظم انقلاب، گفت: دستاوردهای انقلاب در حوزه های مختلف از جمله پزشکی، مهندسی، هسته ای و ... برای مردم تبیین شود زیراکه چنانچه مردم نسبت به موضوعات آگاه و مطلع باشند، قطعا همراهی خواهند کرد همانطور که تاکنون نیز پایبندی و وفای به عهد خود را در فرصت های گوناگون بروز داده اند.
ارکان حوزه علمیه خراسان، پیشگامی خود را در تحقق منشور رهبر انقلاب نشان دهند
مدیر حوزه علمیه خراسان ضمن تمجید از اهتمام مراکز و نهادهای علمی و مدارس علمیه خراسان نسبت به تبیین منشور رهبر معظم انقلاب و فعالیت های مجدانه صورت گرفته از جمله در مسجد گوهرشاد و دیگر مراکز و نهادها، خواست تا این اقدامات در سطح سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با جدیت پیگیری و دنبال شود و عنوان کرد: باید تلاش شود پیام مهم و راهبردی رهبر معظم انقلاب در فضای حوزه تبیین شود و برنامه های قابل قبولی در این زمینه صورت بگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین خیاط ادامه داد: امیدواریم بدنه حوزه علمیه خراسان نسبت به این منشور مهم اهتمام ورزیده و پیشگامی خود را در تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب آنچنان که شایسته است، نشان دهد.
انتهای پیام ۳۱۳/۴۹










نظر شما