حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان با اشاره به اقدام ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و تعدی آشکار این رژیم اظهار داشت: عملیاتی که این رژیم انجام داد چند بعد دارد و یک بعد آن رسیدن به نقطه بودن و نبودن رژیم صهیونی است.
وی افزود: این رژیم این عملیات را برای حفظ موجودیت یا نابودی انجام داده است و این نکته ای است که باید به آن پرداخته شود و زمانی که ظلم افزون شد در مرحله ای از بین می رود و شدت عمل مظلوم علیه ظالم بسیار قوی تر از ظلمی است که ظالم در حق مظلوم کرده است.
نماینده سابق مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نکته دیگر این است که استکبار و همراهان آن به این نتیجه رسیده اند که اگر بخواهند مقاومت در منطقه از بین برود باید ایران مورد حمله قرار گیرد و ایران است که سبب رشد مقاومت شده است.
حجت الاسلام والمسلمین سالک با بیان این که رژیم اسرائیل به اهداف خود در از بین بردن حماس نرسیده است گفت: رژیم صهیونیستی هنوز پیروزی در غزه به دست نیاورده و کشتن غیرنظامیان نیز ارزش نظامی ندارد، بنابراین این عملیات ها، عملیات کور هستند.
وی اضافه کرد: پشتیبانی از چنین حرکتی، چراغ سبزی است که ترامپ داده و نتانیاهو نیز اعلام کرد که ما بدون پشتوانه آمریکا عملیات نکردیم.
نماینده ادوار مجلس با تاکید بر ضربه سنگین اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) علیه موساد تصریح کرد: ایران به مدارک اتمی و سازمان های نظامی و شبکه های نفوذ آنها در داخل و دیگر کشورها دست یافته و کمر اطلاعاتی اسرائیل در این باره شکسته شد و از این جهت نشان داده شد که این رژیم بسیار توخالی است و این ضربه ای بسیار کشنده بود ولذا امروز این عملیات را علیه ایران انجام داد.
وی خاطر نشان کرد: با شهادت فرماندهان نیروهای مسلح، تعدادی از دانشمندان هسته ای و علاوه بر آن مردم، زنان و کودکان بی گناه این رژیم سبوعیت و درنده خویی خود را به نمایش جدیدی گذاشت.
عضو جامعه روحانیت مبارز عنوان کرد: بیانیه ای که رهبر معظم انقلاب صادر کردند و در این پیام بر انتقام تاکید کرده و سپس اشاره به سازماندهی درون تشکیلاتی نیروهای مسلح نمودند.
حجت الاسلام والمسلمین سالک تاکید کرد: پیش از این نیز ما اعلام کردیم اگر کشوری به آمریکا و اسرائیل کمک کند مورد هدف خواهد بود و در ماه های اخیر نیز برخی کشورهای عربی احساس خطر کردند و در این عملیات نیز این کشورها سکوت کرده و تاکنون نیز حرفی نزده اند و لذا مشخص است که این کشورها با اسرائیل همکاری دارند.
وی افزود: به امید خدا این انتقام، وعده صادق 3 خواهد بود و اسرائیل هشتاد سالگی را نخواهد دید.
انتهای پیام










نظر شما