یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۶
بیانیه جامعة‌المصطفی العالمیه در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی

حوزه/ قطعا این اقدام ددمنشانه با پاسخ سخت و دندان‌شکن قوای مسلح دلیر جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد گردید و رژیم پلید صهیونی و همه حامیان این رژیم خبیث، تقاص این هجوم وحشیانه خود را مطابق با قوانین جهانی خواهند داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، متن بیانیه جامعة‌المصطفی العالمیه ‌در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به این شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

رژیم سفاک و کودک‌کش صهیونیستی سحرگاه امروز جمعه ۲۳ خرداد در جنایتی نابخشودنی ضمن تجاوز وحشیانه به حریم مقدس جمهوری اسلامی ایران، تنی چند از شهروندان غیرنظامی اعم از زنان و کودکان، دانشمندان و فرماندهان دلاور نظامی کشورمان را به شهادت رساند.

قطعا این اقدام ددمنشانه با پاسخ سخت و دندان‌شکن قوای مسلح دلیر جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد گردید و رژیم پلید صهیونی و همه حامیان این رژیم خبیث، تقاص این هجوم وحشیانه خود را مطابق با قوانین جهانی خواهند داد.

جامعةالمصطفی العالمیه با عرض تبریک و تسلیت شهادت جمعی از فرزندان سرافراز میهن اسلامی به حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، خانواده معظم شهداء و ملت شهیدپرور ایران اسلامی و دعای شفای عاجل برای همه آسیب‌دیدگان، تجاوزات رژیم جنایتکار صهیونیستی را به شدت محکوم و انتقام سخت، همه‌جانبه و بدون مماشات با این رژیم سرکش را از قوای باصلابت نظامی کشور مطالبه می‌نماید.

جامعةالمصطفی العالمیه
۱۴۰۴/۳/۲۴

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha