جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰
ایران جنگ را با مدیریت‌ پیش برد

حزوه / حجت الاسلام کارگر گفت: دشمن به سراغ عملیات زیرساختی رفت اما ایران جنگ را مدیریت‌شده پیش برد؛ هر سطحی که طرف مقابل جلو آمد در همان سطح سعی می‌کرد بر اساس توان خود ضربه را وارد کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام محمود کارگر امام جمعه خارگ در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به پیام مقام معظم رهبری که حاوی سه تبریک برای مردم ایران بود، اظهار داشت: به نظرم ما مردم ایران نیز باید به رهبری گرانقدرمان سه تشکر کنیم، تشکر از سکان داری حکیمانه انقلاب بعد از امام راحل، تشکر از تربیت نیروی های مخلص در سپاه و ارتش و تشکر از تربیت سیاسی مردم که برآمده از مکتب اسلام است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۲ روز جنگ تمام عیار ایران با رژیم صهیونیستی و آمریکا با توافق جهت توقف جنگ به اتمام رسید اما این پایان جنگ نیست. سردار شهید سلامی بارها در جلسات مختلف می‌فرمودند ما همین الان در جنگ هستیم و این جنگ واقعی است. اکنون بعد از این اتمام درگیری نیز جنگ ادامه خواهد داشت اما روند آن از خاک ایران و سرزمین‌های اشغالی به منطقه و تداوم آن با نیروهای دیگر ادامه پیدا خواهد کرد و چه بسا در مدت زمانی دیر یا زود دوباره آغاز جنگ مستقیم را شاهد باشیم.

حجت الاسلام کارگر گفت: رهبر معظم انقلاب همان ابتدا فرمودند که جنگ را تا بیچاره کردن رژیم، تاوان دادن رژیم و تضمین عدم تجاوز مجدد ادامه خواهیم داد و این امر هم در این بازه و هم پس از این دوره ادامه پیدا می‌کند. برخی سوال می کنند باید کار رژیم صهیونیستی را یکسره می کردیم یا در ذهن دارند که نابودی ۲۵ سال آینده یعنی جنگ تمام عیار اما نگاه راهبردی رهبری به این جنگ نیست آنچه آنان را نابود خواهد کرد متلاشی شدن از درون خواهد بود.

امام جمعه خارگ گفت: جنگ ایران با رژیم متجاوز تنها جنگ ایران و رژیم صهیونیستی نبود، ایران به طور مستقیم با آمریکا و سایر هم‌پیمانانش در حال نبرد بود، ایران اسلامی قهرمان نبردهای نظامی است اما ایران در این جنگ، سطحی جدید از جنگ‌های جهان را تجربه کرد و آن جنگ تکنولوژیک بود.

وی با بیان اینکه دشمن چندین راهبرد را همزمان جلو برد، ابراز کرد: اول با شوک اولیه، دشمن تلاش کرد با ترور فرماندهان ایران ضربه اولیه را به طور برق‌آسا وارد کند و نگذارد ایران از این شوک خارج شود، با جایگزینی فرماندهان علاوه بر مردم ایران بسیاری از نیروهای جبهه مقاومت نیز به آرامش رسیدند، پیام‌هایی که پس از ترور به ایران می‌رسید حاکی از نگرانی‌های سنگین بود اما جانشینی فرماندهان جدید آرامشی را در سطح منطقه و خود ایران حاکم کرد.

حجت الاسلام کارگر با بیان اینکه فراموش نکنیم این روند ادامه خواهد داشت، یادآور شد: سازمان‌های تروریستی رژیم منحوس مختص همین اقدام، تشکیل و سازمان یافته‌اند، ماموریت آن‌ها دقیقا ترور است و هر زمانی از این به بعد نیز امکان ترور داشته باشند از انجام آن فروگذار نخواهند بود.

خطیب جمعه کارگر، با اشاره به عملیات انهدامی خاطرنشان کرد: ابتدا سراغ پدافند رفتند، ساختار پدافند چیزی شبیه به آنتن تلویزیون است که باید دیده شود تا ببیند و شناسایی کند، لاجرم در معرض تهاجم است و این یک امر بدیهی در دنیا است. با تمام تدابیر، پدافند ایران هم ضربه خورد و هم ضربه جدی زد.

حجت الاسلام کارگر ادامه داد: دشمن در گام سوم به سراغ عملیات زیرساختی رفت. اما ایران جنگ را مدیریت‌شده پیش برد. هر سطحی که طرف مقابل جلو آمد در همان سطح سعی کرد بر اساس توان خود ضربه را وارد کند.

وی عملیات اجتماعی را دیگر برنامه ریزی دشمن برشمرد و افزود: دشمن تصور می‌کرد با ورود نظامی به میدان می‌تواند بدنه‌ای از همراهان خود را در داخل علیه جمهوری اسلامی ایران وارد خیابان کرده و مسیر انقلاب نرم را نیز همزمان پیش ببرد که این امر با تیزهوشی مردم نجیب ایران خنثی شد.

حجت الاسلام کارگر گفت: پس از این که این طراحی شکست خورد برنامه دوم این حوزه در دستور کار قرار گرفت و طی روزهای آخر جنگ، بنا بود مزدوران میدانی رژیم با سلاح وارد خیابان شوند و عملیات ترورهای خیابانی را آغاز کنند که این امر نیز با ضربه اطلاعاتی و کنترل میدانی محقق نشد، لذا نباید فراموش کنیم محور همدلی ولایت فقیه است که توانست دشمن را به خاک سیاه بکشاند و بنشاند.

حجت الاسلام کارگر تأکید کرد: امروز هم غنی سازی می کنیم و هم تا توان وجود دارد، موشک می سازیم و هم اجازه نمی دهیم جاسوسان سازمان های بین المللی به راحتی وارد تاسیسات ما شوند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha