چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
برگزاری مراسم «احلی من العسل» در ۱۸ بقعه گلستان

حوزه/ مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان، از برگزاری سوگواره «احلی من العسل» در ۱۸ بقعه متبرکه استان خبرداد و گفت: این مراسم نمادی ازتجدید عهد نوجوانان باآرمان‌های عاشورایی و ولی امر مسلمین است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گلستان، حجت‌الاسلام حسین مهدیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان با اعلام برگزاری سوگواره سراسری «احلی من العسل» گفت: امسال این برنامه معنوی در ۱۸ بقعه متبرکه استان گلستان نیز به صورت همزمان اجرا خواهد شد.

وی افزود: این مراسم معنوی که هر ساله با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی و تجدید پیمان با شهدای کربلا برگزار می‌شود، امسال نیز با حضور پرشور دانش‌آموزان عضو هیئت‌های دانش‌آموزی استان در آستان مقدس امامزاده عبدالله گرگان برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام مهدیان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این سوگواره، با الگوگیری از نوجوان کربلا، حضرت قاسم ابن الحسن (ع)، عهد و پیمان خود را با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (حفظه الله) تجدید خواهند کرد و این حرکت نمادی از وفاداری نسل جوان به ارزش‌های دینی و انقلابی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان همچنین تأکید کرد: برگزاری این برنامه‌ها ضمن ارتقای روحیه مذهبی و تعهد دینی نسل جوان، نقش مهمی در استمرار فرهنگ ایثار، مقاومت و عاشورا در جامعه ایفا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: سوگواره «احلی من العسل» روز چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴ مصادف با ششم محرم‌الحرام ۱۴۴۷ از ساعت ۹:۳۰ صبح در آستان مقدس امامزاده عبدالله گرگان برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha