نوجوانان آران و بیدگلی لباس سیاه بر تن کرده و سربندهایی به پیشانی بستند و به یاد مظلومیت خاندان اهل بیت (ع) به سر و سینه زده و در این مصیبت بزرگ اشک ریختند.
حاضران در این مراسم به یاد مظلومیت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان و ایثار و از خودگذشتگی حضرت قاسم(ع) گرد هم آمدند تا ثابت کنند در راه دفاع از ارزشهای اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی حاضر هستند و همچون نوجوان حضرت امام حسن مجتبی(ع) جان خود را فدای اسلام کنند.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین علیرضا فرهنگ امام جمعه آران و بیدگل به بیان ویژگی های حضرت قاسم (ع) پرداخت و چند تن از مداحان دانش آموز نوحه خوانی و مرثیه سرایی کردند.
سوگواره احلی من العسل به همت دبیر خانه همایش های مذهبی، حوزه بسیج دانش آموزی، ادارات تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش آران و بیدگل، هیئت رزمندگان اسلام برگزار شد.
عبارت «احلی من العسل» پاسخ حضرت قاسم بن الحسن (ع) در شب عاشورا به عموی بزرگوارش، حضرت سیدالشهدا (ع) است که پرسیدند: مرگ در نزد تو چگونه است و این نوجوان ۱۳ ساله در جواب حضرت گفت: مرگ در نزد من، شیرینتر از عسل (احلی من العسل) است.
در سالهای اخیر ششم محرم سوگوارهای با حضور دانشآموزان برگزار میشود که به تاسی از نوجوانان عاشورایی و گرامیداشت یاد و نام حضرت قاسم بن الحسن(ع) «احلی من العسل» نامگذاری شده است.
شایان ذکر است در این مراسم پسر شهید مدافع وطن میثم فتح قریب از شهدای حادثه تروریستی رژیم صهیونی نیز مرثیه سرایی کرد و در پایان از ایشان توسط دبیر خانه همایش های مذهبی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام./













نظر شما