سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
پیروزی در دو جنگ تحمیلی به خاطر پیروی از فرهنگ روایی حضرت زینب(س) است

حوزه/ استاندار قم گفت: پیروزی ملت ایران در دو جنگ تحمیلی، به خاطر پیروی از فرهنگی است که حضرت زینب سلام الله علیها راوی و نگاهبان آن بوده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، اکبر بهنام‌جو در همایش رهروان زینبی سلام الله علیها اظهار کرد: هشت سال دفاع مقدس و ۱۲ روز مقاومت در جنگ تحمیلی اخیر، مرهون فرهنگ عاشورایی ملت ایران است که در هر دو جنگ موجب پیروزی ما شد.

وی افزود: حضرت زینب سلام الله علیها راوی بزرگ عاشوراست که با بیان رسا و شجاعانه خود در کوفه و شام، اجازه نداد جای جلاد و شهید عوض شود.

استاندار قم با بیان اینکه ایشان نقشی اساسی در زنده نگاه داشتن فرهنگ عاشورا و تاریخ اسلام دارند گفت: اگر ایشان نبودند و چنین کاری نمی‌کردند، قطعا امروز اثری از شیعه نبود.

وی ادامه داد: مکتب تشیع در بخشی از تاریخ خود مدیون رشادت‌های حضرت زینب کبری سلام الله علیها است؛ امروز هم بانوان ایرانی زینب‌وار خانواده‌هایشان را مدیریت می‌کنند و در تربیت فرزندانشان می‌کوشند.

بهنام‌جو با اشاره به مقاومت شجاعانه و رشک‌برانگیز همسران شهدا عنوان کرد: باید گفت بخشی از شجاعت و دلیری شهدا و جانبازان، به خاطر داشتن همسر و مادرانی این چنین است.

نماینده عالی دولت در استان قم گفت: زنانی که در بقاع متبرکه و در نقش‌های مختلف از جمله خادمی افتخاری این امکان فعالیت می‌کنند هم اینگونه‌ هستند و بر انتقال فرهنگ دینی و مذهبی به اقشار مختلف تاثیرگذارند.

وی اضافه کرد: همکاری و نقش‌آفرینی زنان در بخش‌های فرهنگی بقاع متبرکه، موجب تاثیرگذاری بالایی می‌شود به خصوص اینکه امروز جامعه ایران در حوزه فرهنگ نیازمند زنانی مقاومت و زینب‌گونه است.

بهنام‌جو با بیان اینکه مدیریت ارشد اوقاف استان قم اقدامات گسترده‌ای را سامان‌دهی کرده و شاهد برنامه‌های مختلفی در حوزه‌های فرهنگی، قرآنی و اجتماعی با محوریت بقاع متبرکه هستیم گفت: حرم حضرت معصومه سلام الله علیها نگین استان قم و یکی از قطب‌های مذهبی ایران اسلامی است و در این بین بقاع متبرکه هم به عنوان مراکزی پایدار در عرصه فرهنگ و دین، مشغول فعالیت هستند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha