جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶
نظام اسلامی مسیرهای دیپلماتیک را امتحان کرده، اما آمریکا میز مذاکره را بمباران کرد

حوزه/ امام جمعه اهرم گفت: نظام اسلامی همه مسیرهای دیپلماتیک را امتحان کرده، اما در نهایت آمریکایی‌ها میز مذاکره را بمباران کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام حبیب پهلوزاده، در خطبه‌های نماز جمعه شهر اهرم بیان داشت: آنچه امروز شاهدش هستیم، ائمه کفر هستند که با ظلم و ستم بی‌رحمانه به مردم جهان، به‌ویژه مردم مظلوم فلسطین و غزه، دست به جنایت زده‌اند؛ از تخریب خانه‌ها، محاصره و قحطی گرفته تا قتل زنان و کودکان بی‌گناه در صفوف دریافت غذا.

وی افزود: افرادی مانند ترامپ و نتانیاهو نمونه‌های بارز کفرند که علاوه بر اینکه خودشان راه جهنم را طی می‌کنند، تلاش دارند همه مردم را نیز به این سرنوشت دچار کنند.

امام جمعه اهرم خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به عنوان یک نظام مردم‌سالار و ائمه هدایت، مردم را به خدا دعوت می‌کند و مقابله با دشمنان خدا را توصیه می‌نماید. این مقابله، از ابتدای انقلاب تاکنون، به معنای انزوا یا عدم تعامل با جهان نیست؛ بلکه نشانه پایبندی به اصول و منطق است.

وی ادامه داد: نظام اسلامی همه مسیرهای دیپلماتیک را امتحان کرده، اما در نهایت آمریکایی‌ها میز مذاکره را بمباران کردند. همان تفکر فرعونی که مردم را به بندگی کشیده بود، همان صدامی که ملت خود را اسیر کرده بود و همان رضا شاهی که هویت مردم را نشانه گرفته بود، امروز ترامپ و نتانیاهو مردم جهان را گروگان گرفته‌اند تا به اهداف خود برسند.

حجت الاسلام پهلوزاده بیان کرد: در تاریخ، گروگان‌گیری و محاصره مردم فلسطین و تحریم ملت ایران بی‌سابقه است.

وی همچنین اشاره کرد: یکی از ابزارهای سران کفر برای حفظ قدرت، مسأله عفاف و حجاب بوده است تا مردم را از قیام و اعتراض بازدارند؛ از طریق آزادسازی مشروبات الکلی، برداشتن حجاب و جریمه کسانی که حجاب دارند و بهره‌برداری اقتصادی از این مسأله.

خطیب جمعه اهرم اضافه کرد: با شروع حکومت رضاخان و دستور کشف حجاب، ترویج فرهنگ غربی و مقابله با هویت ایرانی-اسلامی، ظلمی بزرگ به این ملت شد که هویت آنها را خدشه‌دار کرد. ممنوعیت عزاداری، حجاب، لباس محلی و لباس روحانیت همه نمادهایی بودند که توسط رضاخان به شدت محدود شدند؛ او که از سفر به ترکیه برگشته بود، به این نتیجه رسید که باید از سر تا پا غربی شویم تا دنیا ما را بپذیرد و توسعه پیدا کنیم.

حجت الاسلام پهلوزاده گفت: هویت ایرانی-اسلامی در طول تاریخ همواره هدف حملات سخت و نرم قرار گرفته است. اما حرکت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و انقلاب اسلامی، تقابلی بزرگ بود با تحریف‌ها و تحمیل‌ها. امام نه هویت غربی تحمیلی را پذیرفت، نه اقتصاد و سیاست تحمیلی و نه جنگ تحمیلی را. شعار «نه شرقی، نه غربی» تضمینی برای استقلال و آزادی ایران بود.

امام جمعه اهرم افزود: اگر اصول «نه شرقی نه غربی، جمهوری اسلامی» نبود، امروز نه اثری از هویت ایرانی بود و نه دینی. کشورهایی که هویت غربی را پذیرفته‌اند، امروز در پایین‌ترین سطح انسانی و عزت قرار دارند؛ با بالاترین آمار خودکشی و آسیب‌های اجتماعی.

وی ادامه داد: آمریکا، به عنوان پرچمدار این تفکر، بیشترین جمعیت زندانی و آسیب‌های اجتماعی را دارد. بهترین راه مقابله با استکبار و استعمار، همین شعار «نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی» است که ملت ایران را در برابر تحمیل‌ها حفظ کرده است.

حجت الاسلام پهلوزاده گفت: نسل‌کشی مردم مظلوم غزه نماد بارز هویت استکباری نظام سلطه است و راه‌حل مقابله با آن، وحدت امت اسلام است؛ این وحدت محکم‌ترین مشت بر دهان دشمنان است.

وی خاطرنشان کرد: این شعار و هویت، باعث شد که مردم در دفاع مقدس ۱۲ روزه در برابر تمام دنیا، هویت ایرانی-اسلامی مبتنی بر مکتب امام حسین را به نمایش بگذارند و منتظر ظهور حضرت حجت باشند که نابودی آمریکا و اسرائیل را به همراه خواهد داشت.

امام جمعه اهرم در پایان یادآور شد: ۲۶ تیر، سالروز تأسیس شورای نگهبان است؛ نهادی که با پشتیبانی مردم، برای حفاظت از قانون اساسی و حفظ اصول «نه شرقی نه غربی» در خط مقدم همه حملات قرار دارد.

وی از همه اعضای شورای نگهبان و مسئولان دفاتر استانی و شهرستانی که در طول این سال‌ها از ارزش‌ها و اصول انقلاب دفاع کرده‌اند، قدردانی کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha