سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱
تأکید ستاد اربعین چهارمحال و بختیاری بر استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی به زائران

حوزه/ مسئولان ستاد اربعین چهارمحال و بختیاری، برنامه‌ریزی و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی برای خدمت‌رسانی مطلوب به زائران اربعین را در اولویت قرار داده و بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استانی و هم‌افزایی میان کمیته‌ها تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد،جلسه ستاد اربعین چهارمحال و بختیاری امروز با حضور عبدالعلی ارژنگ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، اردشیر آذر، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، جمعی از مدیران کل و مسئولان کمیته‌های تخصصی در سالن شهید مردانی برگزار شد.

در این نشست، با هدف تسریع در هماهنگی‌ها و اقدامات اجرایی، آخرین وضعیت آمادگی دستگاه‌های اجرایی استان برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی بررسی و بر بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های استانی تأکید شد.

عبدالعلی ارژنگ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به جایگاه معنوی و اجتماعی مراسم اربعین، خواستار فعال‌تر شدن کمیته‌ها، خروجی‌محور شدن جلسات و نهایی‌سازی برنامه‌ها تا پایان تیرماه شد.

وی همچنین اعلام کرد ثبت‌نام زائران اربعین از ۲۷ تیرماه آغاز می‌شود و بر ضرورت تکمیل تمامی اقدامات اجرایی و هماهنگی‌ها پیش از این تاریخ تأکید کرد.

در ادامه این جلسه مقرر شد نشست تخصصی حمل‌ونقل با حضور مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال وبختیاری و دبیر کمیته حمل‌ونقل و نمایندگان تعاونی‌ها برگزار شود.

همچنین مدیر حج و زیارت استان، موظف به ارائه اطلاعات دقیق ثبت‌نام زائران به کمیته‌ها شد تا برنامه‌ریزی‌ها با دقت بیشتری انجام گیرد.

در این جلسه، موضوع تأمین تجهیزات موردنیاز، از جمله کپسول گاز با همکاری شرکت گاز و شرکت نفت استان، تولید محتوای رسانه‌ای با محوریت صداوسیمای مرکز استان و آموزش زائران مورد بررسی قرار گرفت. همچنین پیگیری صدور کارت سلامت زائران به دانشگاه علوم پزشکی استان و گودرزی، مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری، سپرده شد.

اردشیر آذر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز ضمن اشاره به آمادگی پیمانکاران و خیرین برای اجرای عملیات عمرانی، از آغاز مراحل اولیه شامل حصارکشی و احداث سازه‌های سبک خبر داد.

وی افزود: در صورت عدم توانایی شهرداری‌ها، برای تأمین تجهیزاتی چون داربست و یخچال‌های حمل مواد غذایی از ظرفیت سایر دستگاه‌ها از جمله دامپزشکی و بخش خصوصی استفاده خواهد شد و همچنین تحویل تجهیزات متعلق به اموال دولتی صرفاً با معرفی نماینده از سوی شهرداری‌ها امکان‌پذیر است.

در بخش دیگری از جلسه، موضوع جانمایی زمین جهت انبار تجهیزات مواکب با همکاری اداره کل راه و شهرسازی استان مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.

در پایان، حاضران بر لزوم هم‌افزایی میان دستگاه‌ها، پیگیری مسئولانه کمیته‌های تخصصی و بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت معنوی و اجتماعی اربعین جهت خدمت به زائران تأکید کردند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha