به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، حجتالاسلام سید نذار موسوی، امام جمعه شهرستان شادگان در خطبه دوم نماز جمعه این هفته با اشاره به جایگاه والای نماز جماعت در اسلام، خواستار برپایی گستردهتر این فریضه در ادارات و مکانهای عمومی شد.
وی همچنین بر بهرهگیری از صحیفه سجادیه به عنوان نماد بندگی خالصانه در برابر پروردگار تأکید کرد.
امام جمعه شادگان در ادامه با اشاره به رهاسازی آب از سد مارون، این اقدام را حاصل پیگیری مستمر مسئولان استانی و شهرستانی دانست و با قدردانی از تلاشهای انجامشده، خواستار تداوم روند آبرسانی به دورترین نقاط شهرستان شد.
وی همچنین به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان قوه قضائیه اشاره کرد و اظهار داشت: نصرت الهی در سایهسار نظام مقدس جمهوری اسلامی، نصیب ملت ایران خواهد شد.
حجتالاسلام موسوی بر لزوم پیگیری هوشمندانه و قاطع جنایات اخیر توسط قوه قضائیه تأکید کرد و یادآور شد: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب باید مبنای عمل همه مسئولان کشور باشد.
امام جمعه شادگان با گرامیداشت سالروز تأسیس شورای نگهبان و هفته بهزیستی و تأمین اجتماعی، از خدمات کارکنان این دو حوزه تقدیر کرد.
وی با اشاره به در پیش بودن مراسم عظیم اربعین، از مسئولان خواست تا در تجهیز و ساماندهی هیئات و مواکب، اهتمام بیشتری به خرج دهند.
حجتالاسلام موسوی بر ضرورت ساخت مصلای جدید در شهرستان شادگان برای برگزاری باشکوهتر نماز جمعه و آموزش اصول و شعائر دینی تأکید کرد.
انتهای پیام. /










نظر شما