جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
رژیم صهیونیستی از گرسنگی به‌عنوان سلاح برای شکستن مقاومت مردم غزه استفاده می‌کند

حوزه/حجت الاسلام کوهی گفت: رژیم صهیونیستی با استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاح، تلاش می‌کند تا مقاومت مردم را در هم بشکند، اما پایداری مردم غزه و انسجام اجتماعی آن‌ها نشان‌دهنده شکست این راهبرد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت‌الاسلام مصطفی کوهی امروز در خطبه های نماز جمعه شهرستان تکاب که در مصلای این شهر برگزار شد، اظهار داشت: امام جمعه وظیفه و رسالت سنگینی در نهاد امامت جمعه دارد. به تعبیر مقام معظم رهبری امامت جمعه واقعاً کار سختی است، جزو کارهای دشوار است، امام جمعه بدون همراهی و همیاری مردم در ماموریتش موفق نمی شود.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب به ائمه جمعه سفارش کردند که پدرانه برخورد کنند.

امام جمعه تکاب تصریح کرد: از جمله وظایف مهم امام جمعه حفظ انسجام و وحدت ملی و منطقه ای است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به مسئولین قوه قضائیه فرمودند؛ من حرفم این است، اتحاد ملی را حفظ کنید، این را نگه دارند، همه، روزنامه‌نگار یک‌جور، قاضی یک‌جور، مسئول دولتی یک‌جور، روحانی یک‌جور، امام جمعه یک‌جور، هر کسی یک وظیفه‌ای دارد در قبال این حالت، این را نگه دارند.

حجت الاسلام کوهی اضافه کرد: در عین حال که تلاش کرده ام مطالبات و مشکلات شهروندان تکابی را پیگیری کنم، به اتحاد و تعامل بین مسئولان و احزاب مختلف توجه کنم، بعضا انتظار دارند امام جمعه تریبون نماز جمعه را تبدیل به جنگ شهرستانی کند که این برخلاف منویات مقام معظم رهبری است.

وی بیان کرد: مساله مهم و فوری جهان اسلام و بشریت مساله غزه و فلسطین است، گرسنگی و محاصره غزه درد آور است و تاریخ گواه است که طاغوت در هر زمان، از گرسنگی به عنوان «سلاحی» برای درهم شکستن اراده‌ها، تحمیل ذلت و تسلیم و از بین بردن روحیه‌ مقاومت استفاده کرده‌اند.

امام جمعه تکاب تاکید کرد : بنی‌امیه در شام، با سلاح گرسنگی می‌خواستند نوادگان پیامبر(ص) را ذلیل کنند و تسلیمِ بی‌قید و شرط را به آنان تحمیل کنند، امروز همان گرسنگی، سلاحی شده تا مردم غزه را به زانو درآورند، ندای «الموت و لا المذلّة» را سرکوب کنند، و مقاومت را به تسلیمِ محض وادارند. از کاروان اسرای کربلا تا امروز، هدف یکی است، خُرد کردن روح مقاومت و وادار کردن جبهه حق به تسلیم.

وی تاکید کرد: گزارش‌های متعدد از سازمان‌هایی مانند برنامه جهانی غذا نشان می‌دهد که بیش از ۸۵ درصد از ساکنان غزه در شرایط "گرسنگی بحرانی" به سر می‌برند. این وضعیت نه‌تنها نتیجه محدودیت‌های شدید در ورود غذا، دارو و سوخت است، بلکه بخشی از یک راهبرد آگاهانه برای تخریب زیرساخت‌های زندگی در این منطقه می‌باشد.

حجت الاسلام کوهی تاکید کرد: در یکی از نمونه‌های تلخ این فاجعه، نظامیان صهیونیست به سوی مردمی که در انتظار دریافت کمک‌های غذایی بودند، آتش گشودند، تنها در یک روز، (۲۹ تیر)، ۱۸ نفر در حمله به جمعیتی که برای دریافت آرد صف کشیده بودند، به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: این حملات که به‌صورت مکرر گزارش شده‌اند، پیامی روشن دارند، رژیم صهیونیستی نه‌تنها به دنبال حذف فیزیکی مقاومت، بلکه در پی درهم شکستن روحیه و انسجام اجتماعی مردم غزه است، این راهبرد که برخی تحلیلگران آن را "نسل‌کشی با گرسنگی" نامیده‌اند، با تخریب بیمارستان‌ها، مدارس و سیستم‌های آبرسانی و برق‌رسانی تکمیل می‌شود، بیمارستان‌هایی که به دلیل نبود سوخت برای ژنراتورها به گورستان‌های خاموش تبدیل شده‌اند، گواهی بر عمق این فاجعه هستند.

وی ادامه داد: در سطح منطقه‌ای، برخی کشورهای عربی نیز در این انفعال شریک بوده‌اند، مصر با کنترل شدید گذرگاه رفح، عملاً به محاصره غزه کمک کرده است، کشورهای حاشیه خلیج فارس که روابط اقتصادی رو به رشدی با رژیم صهیونیستی دارند، از هرگونه اقدام عملی برای فشار بر تل‌آویو خودداری می‌کنند، حتی کاروان‌های مردمی مانند کشتی "مادلین"، که با هدف ارسال کمک به غزه حرکت کردند، با موانع دیپلماتیک و بازداشت فعالان مواجه شدند.

امام جمعه تکاب گفت: غزه امروز نه‌تنها صحنه یک جنگ نظامی، بلکه آوردگاه اراده‌ها است، رژیم صهیونیستی با استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاح، تلاش می‌کند تا مقاومت مردم را در هم بشکند، اما پایداری مردم غزه و انسجام اجتماعی آن‌ها نشان‌دهنده شکست این راهبرد است، در حالی که جامعه جهانی در برابر این فاجعه سکوت کرده، وظیفه رسانه‌ها، فعالان حقوق بشر و افکار عمومی جهانی است که این نسل‌کشی خاموش را افشا کنند، غزه، با وجود تمام رنج‌ها، همچنان به‌عنوان نمادی از مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم می‌درخشد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha