دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۶
مسجد به محور تحولات محله و پناهگاه مردم تبدیل شود

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین شعبانی با بیان اینکه سیاست دولت احیای نقش تمدن‌ساز مساجد است، گفت: مسجد باید به محور تحولات محله و پناهگاه مردم تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی در جلسه قرارگاه راهبری مسجد، با اشاره به ساختار جدید قرارگاه مسجد، اظهار داشت: در گذشته ارکان مختلف مسجد مانند هیئت امنا، به‌صورت جداگانه و بعضاً با تداخل فعالیت می‌کردند اما اکنون با وفاق بین نهادهای کلیدی مانند اوقاف، حوزه علمیه، سپاه و کانون‌های فرهنگی، قرارگاه مشترک با پنج کمیته تخصصی شکل گرفته است.

وی افزود: بر اساس تقسیم وظایف جدید، امور عمرانی بر عهده اوقاف، تربیت و انتصاب ائمه جماعات با حوزه علمیه و دبیرخانه قرارگاه با مدیر امور مساجد استان خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در استان همدان، با اشاره به ظرفیت بالای ۱۸۰۰ مسجد در استان، گفت: سهم استان همدان در طرح مساجد شاخص، ۳۸۰ مسجد است که باید به‌عنوان محور محله در حوزه‌هایی چون سلامت، معیشت و مدیریت اجتماعی نقش‌آفرینی کنند.

وی ضمن تأکید بر حل اختلافات میان ارکان مسجد، یادآور شد: امام جماعت باید محور اصلی اداره مسجد باشد و دیگر نهادها با هماهنگی کامل در کنار وی فعالیت کنند.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به نیاز به منابع مالی پایدار و هماهنگی فعال کمیته‌ها، تاکید کرد: در اجرای برنامه هفتم توسعه، مسجد باید جایگاه شایسته خود را بازیابد، بنابراین از مسئولان می‌خواهیم با تلاش مضاعف، انسجام داخلی و ارتباط با نهادهای ملی، راه تقویت و احیای نقش مسجد را هموار کنند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha