چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
سکوت حاکمان مسلمان دربرابر گرسنگی مردم غزه قابل فهم نیست

حوزه/ پژوهشگر حوزوی سکوت حال حاضر جماعت کشورهای اسلامی و فعالان مدنی و... را یکی از اسف بار ترین واکنش های مسلمانان در مقابل جانی ترین دشمنان اسلام دانست.

حجت الاسلام والمسلمین حجت الله سروری در گفت وگو با خبرگزاری حوزه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: نسل کشی و جنایت جنگی در غزه نوعی جنایت علیه کل بشریت است

وی افزود: بحران کم سابقه گرسنگی در غزه که با مشارکت آمریکا جنایتکار و رژیم جعلی صهیونیستی و تداوم نقض حقوق بشر از سوی آنها در غزه را می توان به عنوان فجیع‌ترین فاجعه انسانی دانست.

وی با ذکر این مطلب که نقض فاحش حقوق بشر از سوی رژیم اسرائیل سابقه‌ای به قدمت تاسیس این رژیم جعلی دارد،‌ تصریح کرد: بر اساس آمار یونیسف، بیش از ۴۷۰ هزار نفر در غزه با گرسنگی شدید مواجه هستند و از هر سه نفر در نوار غزه، یک نفر روزها بدون غذا ست. و در قعر آخرین مرتبه از مراحل پنجگانه امنیت غذایی دست و پا می‌زنند. این در حالی است که برنامه جهانی غذا در گزارش خود تاکید می‌کند که ۷۱ کودک غزه نیازمند مداوای فوری سو تغذیه هستند. این تعداد علاوه بر ۱۷ هزار زن ساکن غزه است که از همین مشکل رنج می‌برند.

وی اظهارکرد: مردمی بی دفاع و بی گناه،که نزدیک به دو سال است بمباران می گردند، کشته و زخمی می شوند، خانه هایشان ویران شده، بچه ها بسیاری یتیم گشته اند، مادران بسیاری بی فرزند شدند، خانواده هایی به کلی نابود گشته و هیچ کس از آنها زنده نمانده، بیماری و بی خوابی و گرسنگی و تشنگی های پی در پی در پی را پشت سرگذاشتند، غم و اندوه جانکاه خود را فریاد زدند و فریاد رسی کردند امّا راه به جایی نبرده و همچنان در محاصره اند و تنها با توکل به خدای متعال محکم و استوار ایستاده اند.

نویسنده حوزوی یادآورشد: با تمام سانسورهای خبری امروز مردم جهان می بینند که چگونه رژیم جعلی وجنایتکار صهیونیستی چگونه با سنگ دلی و بی رحمی تمام مردم مظلوم وبی پناه غزه در در محاصره تشنگی و گرسنگی طولانی مدّت قرار داده وکشورهای اسلامی در یک سکوت عدمی خود را قرار داده اند.

وی افزود: همگان شاهد هستید، در این روزهای سخت و کشنده، مردم داغ دیده و مصیبت زده غزه هم با تهاجم نظامی قتل عام می شوند و هم از شدّت گرسنگی و تشنگی به شهادت می رسند.

حجت الاسلام والمسلمین سروری گفت: در حال حاضر بیش از ۷۱ هزار نفر با خطر مرگ ناشی از گرسنگی مواجه هستند و برای مداوای سو تغذیه شدید خود نیازمند رسیدن سریع دارو و غذا هستند. یکی از جنایات رژیم صهیونیستی بنا به عادت، حمله به مراکز توزیع غذا در غزه است.

وی خطاب به دول اسلامی و فعالان مسلمان در سراسر جهان گفت: اگر امروز رسول خدا صلی الله علیه وآله از جهان اسلام و دو میلیارد مسلمان بپرسد در مقابل جنایت اسرائیل در غزه برای حمایت و دفاع از مردان و زنان و کودکان جنگ زده غزه چه کرده اید ؟ چه پاسخی برای گفتن دارند؟اگر امروز حضرت عیسی بود و از بیش از سه میلیارد مسیحی می پرسید. برای فریاد خواهی از ناله های مادران فرزند از دست داده و پدرانی که در دفاع از خانواده و فرزندان خود دستشان بسته است چه کرده و چه کمکی کردید؟ جواب جهان مسیحیت چیست؟

این محقق حوزوی تصریح کرد: باید این سوال را پرسید که اصلا جدای از مذهب ودین ای انسان های آزاده عالم که دارای وجدان های پاک و عدالت خواه هستید ،چرا جنایات وحشیانه بی شمار و به دور از انسانیت صهیونیست های کودک کش بر علیه مردمی با دست خالی و در محاصره قرار گرفته می بینید چرا هیچ چه عکس العملی ندارید؟

حجت الاسلام والمسلمین سروری یادآورشد: امروز همگان می بینند کودکانی را که‌ به امید دریافت اندکی غذا رفته و به صف ایستاده اند به حیوانات درنده اسرائیلی با قساوت و سنگدلی کشته می شوند.

وی گفت: امروز همگان کودکانی را می بینند که در آغوش مادران مظلومانه از گرسنگی و تشنگی جان می دهند؛ به واسطه جنایات بی حد و حصر رژیم اسرائیل، مردم غزه دچار مرگ تدریجی شده اند. خداوند در قرآن درباره‌ی قساوت قلب یهودیان بنی اسرائیل می‌فرماید:«ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُکُمْ مِنْ بَعْدِ ذَٰلِکَ فَهِیَ کَالْحِجَارَةِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَةً ... ».این جنایت ها فقط از دل های قسی و سنگی صهیونی ها بر می آید.

این نویسنده حوزوی گفت: قرآن در یک نگاه کلی این قوم را به عنوان سرسخت‌ترین دشمنان معرفی کرده‌، می‌فرماید: لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً لِلَّذینَ آمَنُوا الْیَهُودَ وَ الَّذینَ أَشْرَکُوا؛ به یقین از میان مردم، یهود و مشرکان را سرسخت‌‏ترین دشمن نسبت به مؤمنان خواهی یافت. خداوند در در آیه۶۴ مائده یهودیان بنی اسرائیل را قومی سرکش، متکبر ، اهل فساد ، جنگ طلب ، آتش افروز ، قاتل ، جانی ، عهد شکن ، کافر واهل طغیان وپستی معرفی می کند.که کارشان پیامبر کشی وتمرد از دستورات الهی می داند.

وی اظهارکرد: قطعا در آینده کشورهای اسلامی که ، در مقابل ظلم وجنایت صهیونیست ها نایستاده ومقابله نکردند، در نگاه همه نسل های فردا برای همیشه ی تاریخ شرمنده وخجل خواهند بود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha