مجید احمدی گودینی مسئول موکب متوسلین به چهارده معصوم(ع) شهرک کارمندان کرمانشاه، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری در کرمانشاه، از میزبانی ۱۰ گروه زائر اربعین در این موکب خبر داد.
وی اظهار داشت: عصر دیروز، زائرانی از استانهای خراسان رضوی، گلستان، اردبیل و قم به همراه خانوادههایشان و با خودروهای شخصی وارد موکب شدند و خادمان با گرمی از آنها استقبال کردند.
احمدی گودینی افزود: پس از استقرار زائران، نماز جماعت ظهر و عصر به امامت یکی از مداحان اهل بیت(ع) اقامه شد و در ادامه مراسم مداحی برگزار گردید.
وی تأکید کرد: سپس همه زائران بر سر سفره اهل بیت(ع) ناهار صرف کردند و پس از استراحتی کوتاه، با تشریفات عبور از زیر قرآن کریم، موکب را به سمت مرزهای مهران و خسروی ترک کردند.
نماینده موکبداران استان کرمانشاه در ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، با اشاره به سابقه طولانی این موکب در خدمترسانی به زائران اربعین، اظهار کرد: سالها است که با توکل بر خدا و توسل به چهارده معصوم(ع)، تمام تلاش خود را برای رفاه و آسایش زائران اباعبدالله الحسین(ع) به کار میگیریم.














نظر شما