به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، جاماندگان اربعین حسینی(ع) از جوشقان قالی، کامووچوگان، الزگ و کلوخ و کرسگان همراه با عزاداران قهرودی و جوینانی ساعت ۶ صبح، مسیر پیادهروی ۱۴ کیلومتری از قهرود و جوینان تا امامزادگان شهسواران را طی کردند.
همزمان عزاداران کاشان، قمصر، قزاآن، حسین آباد و مسلم آباد نیز از مسیر دیگری عازم شاهسواران شده و اهالی روستاهای جهق، زنجانبر، نصرآباد و خرمدشت در مسیر شاهسواران به این خیل جمعیت پیوستند.
در طول این همایش، اقدامات ترافیکی و انضباطی، فرهنگی، رفاهی و خدماتی برای خدمات رسانی بهینه به عزاداران پیش بینی شده بود و حضور اکیپ های نیروی انتظامی، پلیس راه، بسیج، آتشنشانی، اورژانس جهت همراهی با راهپیمایان قابل تقدیر بود.
همچنین حدود ۳۰ موکب ثابت و سیار در طول مسیر برای پذیرایی از عزاداران در نظر گرفته شده بود که در فواصل مختلف با پذیراییهای متنوع به طور شایسته به عزاداران خدمت رسانی نموده و حال و هوای مسیر نجف تا کربلا را تداعی میکرد.
چند موکب خدماتی و فرهنگی نیز به صورت مجزا و یا در کنار موکبهای پذیرایی در طول مسیر برپا شده بود که برگزاری ختم قرآن، اکرام ایتام، کمک به بازسازی عتبات، غرفه کودک، کارگاه رنگ آمیزی و نقاشی، اهداء پوستر شهدای اخیر، اهداء هدیه به کودکان را برعهده داشتند.
همایش امسال، میزبان بیش از ۱۲ هزار عاشق اهل بیت(ع) بود که خیل عظیم عزاداران نشان از دلِ بی قرار جاماندگان و عشق و ارادت وافر مردم به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت(علیهمالسلام) است.
حضور باشکوه و غیرقابل پیشبینی مردم خوب روستاها و شهرهای کاشان با همراهی فعالانه کودکان، نونهالان، خانم ها، سالخوردگان، ضمن نمایش وحدت و همبستگی مردم، تصویری ماندگار از این همایشِ خودجوش و مردمی را در ذهن ها به یادگار گذاشت و بزرگترین اجتماع مذهبی مردم منطقه را رقم زد.
در این بین مهد آدینه واحد خواهران ستاد نمازجمعه بخش قمصر با برپایی موکب فرهنگی ویژه کودکان، جلوه های زیبا از عشق و ارادت به سیدالشهدا(ع) را به نمایش گذاشتند.
این موکب که در جوار آستان مقدس امامزادگان شهسواران از توابع بخش قمصر و در مسیر جاماندگان پیاده روی اربعین حسینی برپا شده بود، با فضای معنوی و پرشور خود، میزبان کوچکترین عاشقان حسین(ع) بود، کودکان در این مکان با رنگآمیزی و نقاشی، دل های کوچک اما عاشق خود را به تصویر میکشیدند و در پایان با دریافت هدایا، شادی را در کنار حال و هوای حسینی تجربه کردند.
انتهای پیام. /










نظر شما