جمعه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
ضربه زدن به پیکره استکبار در موقعیت مناسب یک ضرورت است

حوزه/ حجت الاسلام زرینه با اشاره به سیره مبارزاتی امام حسن مجتبی(ع) به عنوان الگویی برای جهاد با استکبار، گفت: نفوذ با شگردهای روانی و اقتصادی سعی در جذب مردم دارد و در چنین شرایطی باید ضربه ای محکم بر پیکره استکبار وارد کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام محمد زرینه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ایجرود گفت: خداوند، «رب العالمین»، پیامبر (ص) «رحمة للعالمین» و قرآن، «نذیراً للعالمین» است، یعنی تربیت واقعی در سایه هدایت انبیاء امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به آیه ۱۲۸ سوره بقره افزود: نبی مکرم اسلام، رسولی از خود مردم هستند که هدایت بشریت را انجام داده و نسبت به مؤمنان، رئوف و مهربان‌اند.

امام جمعه ایجرود، با تسلیت ایام رحلت جانسوز پیامبر اعظم (ص) و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی و امام رضا علیهم‌السلام، گفت: حضرت محمدمصطفی(ص) با سه ابزار کتاب، میزان و حدید برای فسادستیزی ریشه‌ای وارد میدان شدند و امامان نیز همین مسیر را ادامه داده‌اند، قرآن نیز با وجود قدرت‌نمایی طاغوت‌ها، پیروزی نهایی طرح الهی را مشروط بر ایمان و استقامت مومنان، به آن‌ها وعده داده است.

امام جمعه ایجرود با اشاره به نقش فتنه حَکمیت در زمینه‌سازی صلح، ابراز کرد: سیره مبارزاتی امام حسن مجتبی (ع)، الگویی برای جهاد با استکبار جهانی است. مسئله نفوذ همواره بنای ناسازگاری با ولی جامعه دارد و با استفاده از شگردهای روانی و اقتصادی و هواهای نفسانی و امیال دنیوی، سعی بر جذب مردم دارد، در چنین شرایطی باید در موقعیت مناسب، ضربه بر پیکره استکبار زد.

وی داشتن حلم را عاملی برای موفقیت در عبودیت معرفی کرده و یادآور شد: امام رضا (ع)، عبودیت را منوط به حلم می‌کنند، یعنی انسان باید در برابر اراده الهی، تسلیم کامل باشد و قوای وهم شهوت و غضب را ذیل ولایت عقل نماید و از ولایت جهل خارج سازد.

حجت الاسلام زرینه، صنعت دفاعی را سرمایه‌ای عظیم برای ملت ایران دانسته و خاطرنشان کرد: هم جنگ با مفسدان و دفاع در برابر متجاوز یک ضرورت است، هم جهاد بسیار باارزش، بنابراین صنعت دفاعی امری مهم و موثر به شمار می‌آید. حرکت رو به جلو در این صنعت و تلاش شبانه‌روزی برای آمادگی کامل در برابر دشمنان، موضوعی است که باید قوی‌تر و شتابان‌تر از قبل ادامه یابد.

وی حضور ایران در کریدورهای ترانزیتی را بسیار بااهمیت خواند و گفت: اگر ایران بتواند خود را به مسیر اصلی اتصال هند و روسیه بدل کند، تحریم‌های آمریکا کارایی کم‌تری خواهند داشت و کشور درآمد پایدار از این محل به دست می‌آورد.

امام جمعه ایجرود با اشاره به بیانیه اصلاح‌طلبان عنوان کرد: در شرایطی که دشمنان اصلی نظام، آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ نتوانستند به خواسته‌های خود برسند، این جریان سیاسی در حال تلاش با فشارهای سیاسی و رسانه‌ای برای تحقق مطالبات همسوی خود با دشمنان است، اما باید بدانند که حفظ وحدت، اولویت اصلی کشور است و ملت بصیر ایران همواره از ارزش‌ها، دفاع خواهند کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha