به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، محفل «بفرمایید روضه» به همت اداره فرهنگی خواهران حرم مطهر بانوی کرامت امروز دوشنبه دهم شهریورماه در آستانه سالروز شهادت امام حسن عسکری علیه السلام ویژه خواهران در شبستان حضرت زهرا سلاماللهعلیها برگزار شد.
در این محفل حجتالاسلاموالمسلمین پیر هادی، استاد حوزه علمیه قم به تبیین ابعاد شخصیتی امام حسن عسکری علیهالسلام پرداخت و افزود: امام حسن عسکری(ع) در جوانی به شهادت رسیدند و دشمن غاصب عباسی به دلیل ترس از ولادت موعود آخرالزمان که پایه های حکومت فرعونی ظالمان را سست میکرد به شدت امام هادی و امام حسن عسکری(ع) را در مکانی نظامی تحت مراقبت شدید داشت و رفت و آمدها به منزل امام را کنترل میکرد.
وی تصریح کرد: حتی حاکم عباسی کنیزان و همسرانی را به زور به عقد امام حسن عسکری علیه السلام درآورده بود که حتی در خانه امام را تحت نظر داشته باشند.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: با وجود این شرایط چون خداوند ولادت امام زمان(عج) را مقدر کرده بود دشمن هرگز نتوانست مانع ولادت این امام همام شود.
حجتالاسلاموالمسلمین پیرهادی با بیان اینکه امام حسن عسکری(ع) جامعه آن زمان را برای ولادت امام زمان(عج) و پذیرش امامت ایشان در سن کودکی فراهم کردند، گفت: امام حسن عسکری(ع) شبکه نواب اربعه و دیگر شبکه های ترویج امامت را ساماندهی و بستر اینکه امام زمان(عج) در دوران غیبت صغری بتوانند وظایف خود را به درستی انجام دهند فراهم کردند.
پایان بخش این مراسم تعزیت و سوگواری و قرائت زیارت نامه با حضور پرشور بانوان بود.











نظر شما