حجت الاسلام و المسلمین سید موسی موسوی از اساتید حوزه علمیه قم در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، با اشاره به اهمیت اخلاص در عمل، اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) فرمودند: «مَن اَصعَدَ إلَی اللهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، اَهبَطَ اللهُ اَفضَلَ مَصلَحَتِه؛ هر کس عبادت خالص خود را به سوی خداوند متعال بالا فرستد (و پیشکش آستان او کند)، خدا هم بهترین مصلحت خود را بر او فرو می فرستد.» (تفسیر منسوب به امام عسکری (ع)، ج ۱، ص ۳۲۷)
وی با اشاره به عدم قبول عبادت های ریاکارانه و متظاهرانه از جانب خدای متعال، خاطرنشان کرد: علت در این است که چنین عباداتی حالت «صعودی» ندارد و بالا نمی رود و در حد و مرتبه زمین و مادّیات و نفسانیات باقی می ماند، اما پروردگار رئوف، خلوص در عبادات را می پذیرد و پاداش می دهد، کسی که بخواهد عبادتش پذیرفته خالق گردد، باید آن را به «اخلاص» مجهز کند تا زمینه صعود داشته باشد.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: در ازای اخلاصی که بنده خدا در عبادتش دارد، خدا نیز به اقتضای کرم خویش آنچه را به مصلحت بنده مخلص خود بداند به او عطا می کند و از خزانه غیب و گنجینه جود خود به بنده اش ارزانی می دارد، این است که حضرت زهرا (س) می فرماید: اگر بنده عبادت خالص به درگاه خدا بفرستد، خداوند متعال نیز بهترین صلاح و مصلحت را به وی می بخشد.
انتهای پیام. /










نظر شما