به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، محمدرضا هاشمی فر، فرمانده انتظامی استان لرستان امروز، در مراسم تکریم و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی استان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج)، گفت: امنیت نعمتی بزرگ الهی و مهمترین شرط حیات اجتماعی است و نیروی انتظامی در تراز انقلاب اسلامی مأموریت دارد پاسدار جان، مال، ناموس و آبروی مردم باشد.
وی اظهار کرد: امنیت از نیازهای اساسی جامعه و بزرگترین منت پروردگار بر بندگان است،در قرآن و سنت انبیاء نیز نخستین درخواست پیامبران برای امت خویش امنیت بوده است، حضرت علی(ع) رمز اعتلای امنیت را وحدت و یکپارچگی مردم دانسته و فتنه و تفرقه را عامل سقوط جوامع معرفی کردهاند.
فرمانده انتظامی لرستان ادامه داد: از نگاه اسلام، امنیت منزلتی والا دارد و حافظان آن از جایگاهی ارزشمند برخوردارند، شدت عمل در برابر مخلان امنیت نیز از اصول مسلم دینی است. در این راستا، فراجا به عنوان رکن اصلی حفظ نظم و امنیت در کشور با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، بهعنوان فرمانده کل قوا، در میدان نقشآفرینی می کند و نیروی انتظامی امروز نماد اقتدار، آرامش اجتماعی، امنیت اخلاقی و روانی در جامعه است.
سردار هاشمی فر با اشاره به نقش سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، خاطرنشان کرد: تحقق امنیت پایدار مرهون پلیس هوشمند و مقتدر است، اما این هدف جز با تربیت دینی، معرفتی، اخلاقی و سیاسی که در سایه تلاش سازمان عقیدتی سیاسی شکل می گیرد، امکانپذیر نیست ،امروز اگر نیروی انتظامی با صلابت در برابر فتنهها بهویژه جنگ نرم ایستاده است، بهواسطه نقش اثرگذار مجموعه عقیدتی سیاسی و تلاشهای علما و روحانیون متعهد است.
وی در ادامه با تقدیر از زحمات حجتالاسلام حسینی رئیس سابق عقیدتی سیاسی انتظامی استان لرستان، بیان داشت: اهتمام وی به مسائل صیانتی، فرهنگی و اعتقادی کارکنان موجب ارتقای سطح معنوی مجموعه انتظامی لرستان شده و این برکت در مأموریتهای استان بهخوبی نمایان است.
فرمانده انتظامی استان لرستان در پایان گفت: با توکل به خداوند متعال، دعای خیر رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) و همراهی مردم، مجموعه انتظامی استان با همان روحیه جهادی و غیرت انقلابی، مأموریتهای خود را به بهترین نحو ادامه خواهد داد تا امنیت و آرامش در سراسر استان پایدار بماند.











نظر شما