جمعه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
ثمره خون شهدا و هشت‌سال دفاع مقدس، دست دشمنان را از کشور قطع کرد+تصاویر

حوزه/حجت‌الاسلام غفوری گفت: ثمره خون شهدا و هشت سال دفاع مقدس، دست دشمنان را از کشور قطع کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام غفوری امام جمعه شهر ماهان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با گرامیداشت آغاز هفته دفاع مقدس، به تبیین سه عامل اصلی آغاز جنگ تحمیلی طبق بیانات رهبر انقلاب پرداخت و اظهار داشت: ضعف مدیریتی داخلی، ترس قدرت‌های استکباری از انقلاب اسلامی و جاه‌طلبی صدام سه عامل اصلی آغاز جنگ تحمیلی طبق بیانات رهبر انقلاب هستند.

وی با اشاره به پیامدهای نادانی دشمنان، افزود: ثمره خون شهدا و هشت سال دفاع مقدس، دست دشمنان را از کشور قطع کرد. امروز نیز اگر آمریکا، رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانشان اشتباه گذشته را تکرار کنند، نابودی رژیم صهیونیستی کمتر از ۱۲ روز رقم خواهد خورد.

حجت‌الاسلام غفوری با تقدیر از ورزشکارانی که در آستانه هفته دفاع مقدس به پرچم ایران و شهدا احترام نظامی گذاشتند، به‌ویژه کشتی‌گیران، اظهار کرد: این حماسه‌های مردمی و ورزشی، زیربنای تمدن نوین اسلامی هستند که در حال شکل‌گیری است.

وی با اشاره به بازگشایی مدارس در اول مهر، از تلاش‌های ریاست آموزش و پرورش در کشف استعدادهای دانش‌آموزان تقدیر کرد و گفت: ماهان معدن استعدادهای علمی است و باید در مسیر علم و دانش بدرخشد.

حجت‌الاسلام غفوری به مطالبات مردمی پرداخت و خواستار ارتقای بخش ماهان به شهرستان شد و تأکید کرد: ماهان با فضای روح‌افزای خود، نباید به شهر صنعتی تبدیل شود. توسعه صنعت گردشگری و حفظ محیط زیست، مطالبه جدی مردم است که به نفع کل استان کرمان خواهد بود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha