به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از قزوین، حجت الاسلام حمد الله آزادی امروز در جمع اساتید و طلاب مدرسه علمیه سفیران هدایت قزوین ضمن تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: هفته دفاع مقدس، هفته تجلی ولایت و قدرت ولایت است و این قدرت است که در تفکر شیعی شکل می گیرد.
مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت قزوین خاطرنشان کرد: رزمندگان ما تابع قرآن و ولایت بودند رزمندگان ما بر اساس باورهای الهی و ولایی امام خود به غیر از خدا از هیچ چیز دیگر نمی ترسیدند.
وی ادامه داد: امروز نیز بیشک رمز پیروزی و استمرار نظام اسلامی، حمایت از ولایت و زمانآگاهی، بصیرت و انسجام و وحدت است و در این صورت است که می توانیم دشمنان خود را همچون گذشته ناکام و ذلیل کنیم.
استاد حوزه علمیه قزوین عنوان کرد: شهدا پیام راستین امام (ره) را با گوش جان شنیدند و در دوران دفاع مقدس، به سالار شهیدان اقتدا کردند و شادمانترین دوران افتخار این سرزمین را به ثبت رساندند.
وی اظهار کرد: امروزه بر همگان آشکار است که شهدا، مظهر قدرت ایران هستند و بیشک در سایه رهنمونهای مقام معظم رهبری، مدظلهالعالی و با استمرار راه شهدا در جامعه ولایتمدار، شاهد عزت و اقتدار بیشتر برای ایران اسلامی در سطح منطقه و جهان خواهیم بود.
مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت قزوین بیان کرد: شهیدان در راه اسلام، قرآن، کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی جان خود را فدا کردند و توانستند برای مردم و میهن اسلامی خود افتخارآفرین باشند، لذا باید همیشه یاد و خاطره آنان را زنده نگه داریم.
حجت الاسلام آزادی بیان کرد: امروز بزرگ ترین افتخار ما، تداوم راه شهدا است که همه عزت و افتخارمان را از آنها داریم و باید با نهایت قدرت و صلابت از حریم انقلاب اسلامی به عنوان میراث گران بهای شهدا و امام راحل تبعیت کنیم.
انتهای پیام /










نظر شما