جمعه ۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
خطبه‌های نماز جمعه بر فراز تویوتای دفاع مقدس

حوزه/ همزمان با هفته دفاع مقدس، امام جمعه خورموج در اقدامی نمادین خطبه‌های این هفته نماز جمعه را بر فراز یک خودروی تویوتا که به‌عنوان نمادی از خودروهای مورد استفاده رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس تدارک دیده شده بود، ایراد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، همزمان با هفته دفاع مقدس، حجت‌الاسلام علی زاهددوست، امام جمعه خورموج، در اقدامی نمادین خطبه‌های این هفته نماز جمعه را بر فراز یک خودروی تویوتا که به‌عنوان نمادی از خودروهای مورد استفاده رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس تدارک دیده شده بود، ایراد کرد.

این اقدام خلاقانه که با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره رشادت‌های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس انجام شد، فضای متفاوتی به نماز جمعه خورموج بخشید.

امام جمعه خورموج در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: ایستادن بر روی این نماد ساده اما پرمعنا، نشان‌دهنده پیوند عمیق مردم امروز با ایثارگری‌های رزمندگان دیروز است، کسانی که با کمترین امکانات، اما با ایمانی بزرگ، از اسلام و میهن دفاع کردند.

نمازگزاران خورموجی نیز با استقبال از این اقدام ابتکاری، آن را تجلی پیوند نسل امروز با فرهنگ جهاد و شهادت دانستند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha