به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،به همت مدرسه علمیه فاطمة المعصومه دلیجان ،نشست فرهنگی با عنوان «برای احیای فریضتین (امر معروف و نهی از منکر) قیام کن» در سالن بانو مجتهده امین این مدرسه برگزار شد.
در این برنامه که با حضور حجتالاسلام فرخی، دبیر ستاد امر به معروف استان مرکزی و آقای ایزدی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر دلیجان برگزار گردید، طلاب، فعالین فرهنگی، بسیجیان و علاقهمندان به مسائل اجتماعی شرکت کردند.
حجتالاسلام فرخی ضمن تاکید بر اهمیت احیای فریضتین، اظهار داشت: برای ساختن جامعهای متعالی و رو به پیشرفت، همه افراد باید به این دو واجب دینی عمل کنند و مردم نیز باید با مطالبه عالمانه و آگاهانه از مسئولین، زمینه اجرای احکام شرعی را در جامعه فراهم آورند.
وی احیای امر به معروف و نهی از منکر را یکی از کلیدهای تحول اجتماعی خواند که نباید فراموش شود.
ایزدی در ادامه به اهمیت ایجاد سازوکارهای قانونی و حمایتی برای فعالان امر به معروف اشاره کرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان به این موضوع شد تا افراد جلودار این فریضه دینی در جامعه با حمایتهای لازم روبهرو شوند.
در پایان برنامه، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و طلاب حاضر به طرح سوالات خود درباره چگونگی تحقق این واجب دینی پرداختند و پاسخهای روشنگرانه از سوی حجتالاسلام فرخی ارائه گردید.











نظر شما