پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۷
مساجد می‌توانند پایگاه تولید امیدآفرینی در جامعه باشند

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: مساجد می‌توانند پایگاه تولید محتوا و امیدآفرینی در جامعه باشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، جلسه قرارگاه راهبری و پشتیبانی مساجد لرستان روز چهارشنبه با موضوع ایجاد مراکز نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) در مساجد استان و برگزاری دوره‌های توانمندسازی کارگزاران مساجد در دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در استان لرستاندر این جلسه با اشاره به نقش محوری و مهم مساجد در اشاعه آموزه های دینی و اهداف انقلابی در جامعه، بیان کرد: مساجد همواره به عنوان پایگاه فعالیت های دینی،فرهنگی و انقلابی فعالیت داشته و دارند.

وی با تأکید بر نقش بی‌بدیل مساجد در زندگی مردم، اظهار کرد: تأثیر مسجد در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کاملاً ملموس است و باید این ظرفیت را بیش از پیش فعال کنیم.

امام‌جمعه خرم آباد با قدردانی از اقدامات قرارگاه مساجد استان، خاطرنشان کرد: کمیته امداد و هلال احمر می‌توانند با بهره‌گیری از ظرفیت مساجد، خدمات مؤثرتری به مردم ارائه دهند و مشکلات مردم را در مناطق مختلف مرتفع کنند.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: امروز مسجد باید محور حل مسائل محله از جمله تسهیل‌گری اجتماعی تا هدایت مردم به نماز جمعه باشد.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان در پایان با اشاره به شکل‌گیری قرارگاه ملی مساجد، خواستار تدوین بسته‌های محتوایی برای مناسبت‌های دینی و فرهنگی شد و تأکید کرد: مساجد می‌توانند پایگاه تولید محتوا و امیدآفرینی در جامعه باشند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha