شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
جنگ تمام نشده و دشمن درصدد نفوذ است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین جلیلیان، در همایش «الگوی فاطمی در سیره علوی» در بخش بیلوار کرمانشاه گفت: جنگ تمام نشده و دشمن درصدد نفوذ است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الله جلیلیان، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه، صبح امروز در «همایش الگوی فاطمی در سیره علوی» که با هدف توانمندسازی مدیران فرهنگی روستاهای بخش بیلوار کرمانشاه برگزار شد، بر کار فرهنگی متناسب، سپر مقابله با اهداف دشمن تأکید کرد.

وی با تأکید بر این که جنگ تمام نشده و دشمن درصدد نفوذ است، کار فرهنگی متناسب را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر، راهبرد اساسی و سد محکم در برابر اهداف دشمن دانست، گفت: به اذن الله، دشمن همچون همیشه ناکام خواهد ماند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه کرمانشاه، در این همایش، با اشاره به تعابیر امامین انقلاب اسلامی درباره رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکا، اظهار داشت: دنیای استکبار، جنگ ۱۲ روزه را علیه ملت ایران تحمیل کرد که علیرغم برخورداری از تسلیحات به‌روز، با درایت و فرماندهی رهبر معظم انقلاب اسلامی و جان‌فشانی نیروهای مسلح و حضور مردم در صحنه، ناکام ماند.

حجت‌الاسلام والمسلمین جلیلیان خاطرنشان کرد: ایران اسلامی با تربیت جوانان جهادی، مؤمن و در طراز انقلاب اسلامی که برگرفته از مکتب حسینی(ع) است، و با توکل بر خدا، وحدت حول محور ولایت و امید به آینده، پیروز میدان خواهد بود.

وی در پایان تصریح کرد: پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران به یاری خداوند، با دستان مبارک مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به صاحب اصلی‌اش حضرت مهدی(ارواحنا فداه) سپرده خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha