چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹
دشمنان به دنبال جذب سرمایه‌های انسانی ورزش کشور هستند

حوزه / حجت الاسلام نجاری با هشدار نسبت به طمع دشمنان به سرمایه‌های انسانی کشور، به‌ویژه ورزشکاران، خواستار توجه و حمایت همه‌جانبه از این قشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام الیاس نجاری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان در دیدار با مدیرکل ورزش و جوانان استان، بر اهمیت و جایگاه برجسته ورزش در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرد.

وی با اشاره به علاقه‌مندی و سابقه ورزشی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: یکی از افتخارات مجموعه ورزش و جوانان کشور این است که رهبر معظم انقلاب خود ورزشکار و ورزش‌دوست هستند و دیدار اخیر ایشان با مدال‌آوران رشته‌های مختلف ورزشی نیز نشان‌دهنده توجه ویژه و حمایت مستمر ایشان از ورزشکاران است.

حجت الاسلام نجاری با بیان اینکه ورزش و ورزشکاران پس از خانواده معظم شهدا، جایگاه خاصی در نگاه رهبری دارند، افزود: این نگاه از دو منظر قابل بررسی است؛ نخست، از منظر دینی که در آثار علمای بزرگی چون شیخ بهاری نیز مورد تأکید قرار گرفته، تا جایی که در کتاب «تذکره‌المتقین» آمده سالکان راه خدا باید اعتدال مزاج داشته باشند و این اعتدال از مسیر ورزش و آمادگی جسمانی حاصل می‌شود؛ چرا که جسم و روح در تعامل مستقیم با یکدیگر قرار دارند.

وی با اشاره به تحول و گسترش ابعاد ورزش در جامعه امروز، تصریح کرد: ورزش دیگر صرفاً یک فعالیت جسمانی نیست، بلکه به حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی نیز ورود کرده و در آینده نیز دامنه تأثیرگذاری آن افزایش خواهد یافت.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) با تأکید بر اهتمام ویژه رهبر معظم انقلاب به حوزه ورزش، یادآور شد: ورزش مخاطبان گسترده‌ای در تمامی سنین دارد و می‌تواند زمینه‌ساز رشد فردی و ارتقاء اجتماعی باشد.

وی با هشدار نسبت به طمع دشمنان به سرمایه‌های انسانی کشور، به‌ویژه ورزشکاران، خواستار توجه و حمایت همه‌جانبه از این قشر شد و گفت: باید با هوشیاری و تدبیر، از ورزشکاران به‌عنوان سرمایه‌های ملی صیانت کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha