به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، امروز صبح مراسم معارفه مسئول بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شهرستان بشاگرد با حضور حجتالاسلام رنجبری، قائممقام بنیاد استان و معاون فرهنگ آموزش و پژوهش، امام جمعه بشاگرد و جمعی از فعالان مهدوی و فرهنگی شهرستان برگزار شد.
در این مراسم، حجتالاسلام رنجبری، معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد استان هرمزگان اطهار داشت: افتخار دارم که امروز در جمع مردم مؤمن و ولایتمدار شهرستان بشاگرد، امام جمعه و فعالان مهدوی حضور دارم تا معارفه مسئول بنیاد مهدویت این شهرستان را انجام دهیم، این مسئولیت تنها یک عنوان اداری نیست، بلکه عهدی الهی و تکلیفی برای خدمت صادقانه در مسیر نشر معارف امام زمان(عج) است.
وی افزود: بنیاد مهدویت مأموریت دارد امید، معرفت و انتظار فعال را در دل جامعه زنده نگه دارد. از مسئول جدید میخواهم با همت، برنامهریزی و همکاری با روحانیت، نخبگان فرهنگی، جوانان و کانونهای مهدوی، حرکت مهدوی را در بشاگرد ساماندهی و گسترش دهد.
وی ابراز کرد: ما در بنیاد استان، تمامقد حامی فعالیتهای شما خواهیم بود و انتظار داریم این مسئولیت به فرصتی برای شکوفایی ظرفیتهای مهدوی شهرستان تبدیل شود و بشاگرد به یکی از پایگاههای فعال و اثرگذار در ترویج فرهنگ انتظار در استان تبدیل گردد.
انتهای پیام. /











نظر شما