سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
دشمن با ترویج بی‌حجابی و تضعیف نقش مادری، به دنبال نابودی فرهنگ ما است

حوزه/ حجت‌الاسلام بامری گفت: دشمن قصد دارد فرهنگ و ایمان شما را نشانه بگیرد و با دور کردن شما از دین، به اهداف شوم خود دست یابد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام بامری امام‌جمعه اندوهجرد در مراسم ۱۳ آبان، با تبریک روز دانش‌آموز و تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: یاد و خاطره شهدای عزیز از صدر اسلام تاکنون، شامل شهدای انقلاب و شهدای دانش‌آموز که با خون خود درس شجاعت و استقامت به ما آموختند، گرامی می‌داریم و ما باید ادامه‌دهنده این راه باشیم.

وی افزود: اگر امروز شما دانش‌آموزان در آرامش به سر می‌برید، به برکت خون شهدایی است که جان خود را در راه انقلاب فدا کردند.

حجت‌الاسلام بامری با اشاره به وقوع چند مناسبت مهم در ۱۳ آبان، تصریح کرد: یکی از این مناسبت‌ها، تبعید امام خمینی(ره) در ۱۳ آبان سال ۱۳۴۳ است، ایشان چند روز پیش از این تاریخ، سخنرانی پرشوری علیه اقدامات شاه و آمریکای جنایتکار ایراد کردند؛ آمریکایی که قانون ظالمانه کاپیتولاسیون را در کشور حاکم کرد. این قانون به نظامیان آمریکایی مصونیت قضایی می‌داد، به گونه‌ای که اگر جنایتی مرتکب می‌شدند، دادگاه‌های ایران حق رسیدگی نداشتند.

وی ادامه داد: در آن زمان حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار نظامی آمریکایی در ایران حضور داشتند که از منابع کشور بهره‌برداری می‌کردند. هنگامی که امام از تصویب این قانون آگاه شدند، فرمودند که کسی حق اعتراض علیه این نظامیان را ندارد و اگر کسی اقدامی انجام دهد، باید در دادگاه‌های آمریکا محاکمه شود که این امر ظلم بزرگی بود.

امام‌جمعه اندوهجرد خاطرنشان کرد: به همین دلیل امام علیه اقدامات رژیم شاه سخنرانی کردند و مزدوران آمریکا تصمیم گرفتند ایشان را به ترکیه تبعید کنند. ما باید قدردان این انقلاب و رشادت‌های بنیانگذار آن باشیم.

حجت‌الاسلام بامری به مناسبت دیگر ۱۳ آبان اشاره کرد و گفت: در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۷، دانش‌آموزان حرکت عظیمی را رقم زدند و با شعارهای «مرگ بر شاه» و «الله‌اکبر» اعتراض خود را علیه اقدامات ضد دینی رژیم شاه آغاز کردند.

وی تصریح کرد: مأموران رژیم در برابر این دانش‌آموزان ایستادند و آنان را به رگبار بستند که در نتیجه تعداد زیادی از این دانش‌آموزان به شهادت رسیدند.

حجت‌الاسلام بامری بیان کرد: امروز اگر در جنگ ۱۲ روزه به پیروزی رسیدیم و رژیم صهیونیستی با اقدام اشتباه خود پشیمان شد، به دلیل اتحاد و ایمان مردم بود. انقلابی که تنها چند سال از عمر آن می‌گذرد، امروز به عنوان یک ابرقدرت در جهان مطرح است و دشمنان از موشک‌هایی که ساخته‌ایم، هراس دارند.

امام‌جمعه اندوهجرد اظهار کرد: دشمن در پی نابودی فرهنگ کشور ما است و می‌کوشد تا بی‌حجابی را ترویج و نقش مادری را تضعیف کند، این توطئه دشمن برای تحت تأثیر قرار دادن جامعه ما است.

حجت‌الاسلام بامری تأکید کرد: شما به عنوان نیروی انقلابی و بصیر باید در برابر مکر و توطئه‌های دشمن بیدار باشید، دشمن قصد دارد فرهنگ و ایمان شما را نشانه گیرد و با دور کردن شما از دین، به اهداف شوم خود دست یابد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha