حوزه/مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان گفت:یوم الله۱۳ آبان نماد بیداری، بصیرت و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد،مصطفی آزادبخت،مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان امروز در مراسم گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان در شهرستان سلسله با تبریک این روز بزرگ و یادآوری سه رخداد تاریخی آن، اظهار کرد:یوم الله ۱۳ آبان نماد بیداری، بصیرت و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است، روزی که تبعید حضرت امام خمینی(ره)، شهادت دانش‌آموزان انقلابی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در یک مسیر الهی، مفهوم استقلال و عزت ملت ایران را معنا بخشید.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با بیان اینکه محور استقامت و پیروزی ما و تداوم این پیروزی ها ولایت است، افزود: در رأس جبهه حق، ولی‌فقیهِ زمان قرار دارد که شهصیتی خودساخته و فرهیخته است و در رأس جبهه باطل، کسانی‌ هستند که از انسانیت تهی‌اند، مردم ایران با شناخت این حقیقت، مسیر خود را از جبهه باطل جدا کرده و در کنار رهبری ایستاده‌اند.

دانش آموزان موتور محرکه نظام هستند

آزادبخت با اشاره به نقش دانش‌آموزان و جوانان در حفظ و تداوم انقلاب اسلامی، گفت: دانش‌آموزان موتور محرکه نظام‌اند و باید با خودسازی، علم‌آموزی و ورزش، مسیر رشد و بالندگی را طی کنند، همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب تأکید دارند، آینده کشور در دستان جوانان مؤمن و انقلابی است.

وی تصریح کرد:دشمنان انقلاب امروز با تهاجم فرهنگی و هدف قرار دادن ارزش‌هایی چون حجاب، ایمان و ولایت‌پذیری تلاش می‌کنند تا ارکان جامعه را تضعیف کنند، اما مردم ما با بصیرت، ایمان و تبعیت از رهبری، در برابر همه این توطئه‌ها ایستاده‌اند.

مدیرکل بنیاد شهید لرستان با اشاره به اینکه حضرت امام فرمودند، پشتیان ولایت فقیه باشد تا به انقلاب آسیب نرسد، گفت: مردم ما محور تصلی و پشتیبان نظام هستند.

مدیرکل بنیاد شهید لرستان با قدردانی از حضور پرشور مردم شهرستان سلسله در راهپیمایی ۱۳ آبان،خاطرنشان کرد: مردم سلسله مردمی ولایی، غیور و شهیدپرور هستند که در همه عرصه‌ها خوش درخشیده‌اند. امروز نیز با حضور پرشور خود، پیام استقامت و وفاداری به آرمان‌های امام و شهدا را به جهان مخابره کردند.

آزادبخت در پایان ضمن قدردانی از برگزارکنندگان مراسم، اظهار کرد: مسئولان باید با خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم، روحیه امید و نشاط را در جامعه تقویت کنند؛ چرا که هر خدمتی به مردم، اقدامی انقلابی است و هرگونه کوتاهی، خواسته یا ناخواسته، موجب خوشحالی دشمن می‌شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha