سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
مصیبت حضرت زهرا(س) را به واقعه در و دیوار محدود نکنید/ ترویج سیره فاطمی راهکار حل مشکلات فرهنگی جامعه است 

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین جلالی خمینی با بیان اینکه حضرت صدیقه کبری(س) همیشه نگران جهان اسلام و وضعیت مسلمانان بودند، گفت: مبلغان باید مراقب باشند روضه فاطمی در سخنرانی‌ها و روضه‌خوانی‌ها به مصیبت در و دیوار محدود نشود بلکه باید دغدغه مندی حضرت صدیقه کبری(س) نسبت به وضعیت جامعه اسلامی را بازگو کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، درس اخلاق مدرسه علمیه آیت الله جلالی خمینی(ره) تهران، امروز ۲۰ آبان با حضور جمعی از استادان و طلاب این مدرسه علمیه در مسجد احمدیه تهران برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی جلالی خمینی، استاد خارج فقه مدرسه علمیه آیت الله جلالی خمینی(ره) در این مراسم با بیان اینکه مقام امامت، مقام معظم و والایی است، گفت: وظیفه مبلغان و طلاب ترویج فرهنگ ولایت و امامت است و لذا در معابر و تبلیغات نسبت به این موضوع حساسیت داشته باشید.

استاد حوزه با اشاره به نحوه برخورد پیامبر اسلام (ص) با کفار طبق تصریح آیات قرآن کریم، خاطرنشان کرد: پیامبر در عین حال، اهل رحمت و کرامت بودند و خداوند متعال، حضرت محمد مصطفی (ص) را اسوه اخلاق معرفی کردند. ما نیز باید با تاسی به سیره نبوی، اهل محبت و گذشت باشیم.

عدم بصیرت و مقاومت در برابر دشمنان موجب شکست مسلمانان می شود

کارشناس دینی در ادامه بر لزوم هوشیاری جامعه و رهبران کشورهای اسلامی در برابر کفار تاکید کرد و گفت: مطالعه تاریخ اسلام نشان می دهد عدم بصیرت و مقاومت در برابر دشمنان موجب شکست مسلمانان می شود. امروز نیز باید با شناخت دقیق دسیسه و نقشه دشمنان، عمل کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین جلالی خمینی در ادامه، بر لزوم قرار دادن پیامبر و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به عنوان الگوی جامعه اسلامی، افزود: مبلغان در ایام فاطمیه باید سبک زندگی و سیره حضرت زهرا (س) را ترویج کنند. شما عزیزان که توفیق طلبگی را پیدا کردید از این فرصت و ظرفیت برای خدمت بیشتر به دین، مردم و ترویج معارف قرآن و اهل بیت (ع) بهره مند شوید.

استاد خارج فقه گفت: مبلغان باید مراقب باشند در سخنرانی ها و روضه خوانی ها به مصیبت در و دیوار محدود نشوند بلکه باید دغدغه مندی حضرت صدیقه کبری نسبت به وضعیت جامعه اسلامی را بازگو کنند. وقتی جبرئیل خدمت حضرت فاطمه زهرا می رسید احتمالا درباره وضعیت امروز جهان اسلام نیز مطالب را عرضه کرده اند.

لزوم ترویج اسلام ناب محمدی توسط روحانیون و طلاب

کارشناس دینی در ادامه بر لزوم ترویج اسلام ناب محمدی توسط روحانیون و طلاب تاکید کرد و گفت: اگر حکمت ها، نامه ها و خطبه های نهج البلاغه به درستی برای تبیین شود قطعا بسیاری از مشکلات کشور برطرف می شود.

یادآور می شود، درس اخلاق روزهای سه شنبه، ساعت ده صبح در مدرسه علمیه آیت الله جلالی خمینی(ره) تهران برگزار می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha